Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise ti pristaje nick Hala nego halva - najbolje je samo pljuvati po sda i svi su mirni jer samo su kriminalci u SDA, a SDP i SzaBiH majke Tereze. Samo budale kao ti mogu nasjesti na sranja tipa Tihic Kriminalac. Mozes Tihom pripisati rezne gluposti tipa gargamel, klempo, celo, ruzan, ma sta hoces, mozes mu i nabijati na nos do sudnjeg dana greske u politici, ali mu se nikako ne moze prisiti pridjev KRIMINALAC jer je to jedini politicar u BiH koji nema kriminalnog dosjea niti kriminalaca za prijatelje.
kakva mirovina za tihica je zatvor. uhapsiti ga za kriminal jer je kriminalac.
@kongresmen Hajde ti odmah kreni osporavati tužbu, požuri dok Tihi nije otišao na sud... Glupi SDA poltroni... Treba ih sve tužiti, svakog ko je uzeo novac od nas građana, pa makar to bila i 1 KM. Ako je i Mirnes krao, naći će se i njemu poklopac, ne brini.
Tihi idi molim te u penziju, tvoje je proslo.
procitah naslov pa rekoh evo ga nesto novo... kad ono opet u opticaju mirnesov stari predizborni pp.
smjesno da smjesnije ne moze biti. za ciju kuhinju radi boss i mirnes ajanovic upravo se vidi nekakvom krivicnom prijavaom i pricanje nebuloza o dijamantima i zlatu koje je tihic kupio i to sve pred kongres sda. ma ko je ovdje lud.
Živi u nadi i umri mlad... Vjeruj ti meni, nemogu oni nama NIŠTA
Neka neka...stice vas pravda sve...oduzit cete se vi narodu jadnom sto ste ga krali...jedan po jedan