Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEFERE POBJEĐIVAO SI U RATU , POBJEDIĆEŠ I U MIRU (PREMDA JE OVO STANJE DALEKO OD MIRA, JER GA TAKO DRŽE SELJAČKI POLITIČARI BIH) .
Nemoj posustati Sefere , raskrinkaj bagru , imaš punu podršku
Tačno, potpisujem!! Ruši bandu!!
U toku rata U MERHAMETU PLAĆAO MLIJEKO ZA DIJETE OD JEDNOG MJESECA . Mala nije prestajala da plače od gladi, nije htjela da jede prženo brašno i mlijeko a majka djeteta nije imala mlijeka da je doji i tako mi u Merhamet po pomoć kad ono nema problema ima hrana za dijete ali moraš platiti. Rodica platila tu hranu iako je otac djeteta cijeli rat proveo na liniji kao aktivni borac. Poslije otišli u crkvu. u karitas, i dobijali redovno hranu do navršena tri mjeseca djeteta bez ijedne banke jer je ta hrana u karitasu humanitarna pomoć bila dok je u Merhametu trgovačka roba!!!!! Toliko o Merhametovom merhametluku!!!!!!!!!!!!!
Samo naprijed gopodine Halilovicu
Daj pusti te covjeka na miru vise. LOPOVSKA POSLA!
Sličan slučaj kao u Banja Luci sa optužnicom protiv Kaletovića, lopovi koriste korumpirani pravosudni sistem koji je popunjen podobnim kadrovima stranaka na vlasti.
SAMO NAPRIJED SEFERE, RUŠI BANDU, ALLAH TI SVO DOBRO DAO, IMAŠ PODRŠKU !
SEFER HALILOVIĆ JE UŠTVA!!!
lopovi nego sta!
mislim da je g.Halilović grdno zaglibio na putevima islamofobije.
Lopvi iz merameta bez slova H . Nedaj se Sefere raskrinkaj bandu !!!!
Lopoviiiiiiiiiii...... Sefere ne daj na see... uz tebe smo....
nego sta nego lopovska gdje god ima masla tu je leglo lopovluka jer to je \"modus operandi\" zivota u ovom kutku svijeta zvanom BiH.Treba je okrenuti naopako i istresti sav hamelj iz nje sto se nakupio od rata pa na ovamo.PODRSKA SEFERU!!!
Lopovska organizacija koja skuplja pare po svijetu i puni svoje džepove. Bili lopovi i u ratu i poslije rata. Ja sam kao borac Armije BiH obolio od tuberkoloze u rovu a merhameke i merhametci su pili mlijeko u neograničenim količinama koje je bilo namjenjeno djeci i starim i bolesnim Sramota .