Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HOS umjesto da se izlazes bespotrebnom trosku , poslusaj selefije koje uporno ponavljaju : \" Bosnje, pravite po bar sestoro djece i za koju deceniju ... \" to i jeste razlog zasto cijenim selefije, na jednostavn nacin kazu tako ociglede stvari ali sta vrijedi kada prosjecan Bosnjo kao ti to nikako da uhaviza ...
@ampak kaze: \"Nemoj tako to su tvoje sunije. Dole Asad, Čović, Dodik i ostala neislamistčka buranija samo bespilotno po njima. \" odgovor : antologijski komentar :-)))) ! mislim da se upravo na ovom kometaru moze jedno utvrditi : SIITI SU NAJDVOLICNIJI SAVEZNIK I, SAMIM TIM, I NAJVECI NEPRIJATELJ SUNITA ! suniti sitnog zuba mozda ovo i nece odmah shvatiti ali onim bar inteligentnijim ce od prve biti jasno o cemu govorim !
Nemoj tako to su tvoje sunije. Dole Asad, Čović, Dodik i ostala neislamistčka buranija samo bespilotno po njima.
Nogu li ja dobit ista prava ako zivim u Africi.Ova odluka ne be mogla nighde da stoji u zakonu nek civilizovane zemlje i bilo koji sude je moze ponistiti zato sto je diskriminaciona.Za one Srbe koje zive u istoj Srbrenici a sa podrucja TK ovo ne vazi..ilis za one koje zive u nekom drugom Gradu. Sto be rekli zivie guzicom na 2 mjesta.Burjum pa se vrati na babino i izgradi sto je sruseno pa kurcem ko suptari pobjedi...jok hoce guzica na 2 mjesta.
treba stati u kraj bosnjackim predizbornim malverzacijama ! gdje je sad Becka Konjina da ukaze na neregularnosti ?!
Super a ja kao stanovnik Brckog posto radim u Sarajevu mogu ili jedno ili drugo. Znaci kad je u pitanju glasanje za njihove gu.zice onda sve moze a kad je umanjiti meni dio poreza onda sam nerezident tj. stranac u sopstvenoj zemlji...