Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš Premijer (PVM) brani interese Bosne i Hercegovine, a ne Srbije. Bosna i Hercegovina je po svom ustavnom uredzenju federacija sa tri konstitutivna naroda i ako jedan član te federacije (u ovom slučaju RS) i jedan konstitutivni narod (u ovom slučaju Srpski) to ne žele, onda cijela država BIH, to ne želi, onaj koji to osporava gazi ustav ove države i on je neprijatelj BIH! Zato vas lijepo molim, da poštujete ustav i zakone ove zemlje!
Spiricu pusi k.... KOSOVO REPUBLJIK srbija k\'o NOKIA
Kosovo moze i bez BiH priznanja. Velika cestitka Kosovu....
bolje bi bilo da gosp. špirić gleda svoja posla što treba da radi za ovu državu negoli brani interese srbije a druga stvar, bolje da mi se bavimo vlastitom problematikom unutar bih nego priznajemo druge zemlje
nikud se ne zuri, nista oni nemaju od naseg priznanja...
SRBIJA ĆE U FEBRUARU SLIJEDEĆE GODINE PRIZNATI REPUBLIKU KOSOVO, PA ĆEMO I MI;-)
Ma ja...zasto bi je priznali....bolje da gledamo da se ulizemo nasim dragim susjedima, koji su nas 92\' klali...ali nama je vaznije da se njima ne zamjerimo....e dok god budemo tako razmisljali....necemo daleko!