Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodato :D | Podrska SAD-a => legitimna vlada
Hvala Americi, hvala SDP-u što su pomogli u pravednoj borbi hrvatskog naroda protiv HDZ mafijaša. Pravda je pobijedila.
OPORBA OPORBA OPORBA OPORBA OPORBA........ITD
Neshvatljiva je šizofrena radost mnogih komentatora zbog toga što je USA podržala platformaše. Zašto šizofrena? Zato što isti ti komentatori mrze USA zbog Palestinaca, Iraka zbog islamofobije. Kad nekoga istivremeno voliš i mrziš to je čista šizofrenija. Zašto USA podržava Lagumdžiju. On je njihov igrač (sjetite se Alžirske grupe). Tko je najveći neprijtelj USA u BiH? Islamski fundamentalisti i vehabije. Može li se Čović obračunati s njima? Ne. Može li se Dodik obračunati s njima? Ne. Može li se Lagumdžija obračunati s njima? Može, jer je najbolje da to bude Bošnjak. Hrvati su kolateralna šteta cijele priče ali i \"remetilački\" faktor koji već 20 godina spriječava nastanak jedne makar i sasvim male muslimanske države u Europi. Vrijeme je da Hrvati nakon ovoga kažu Amerkancima bye, bye ili da zatraže promjenu američkog veleposlanika . Hrvati kao najmanji konstitutivni narod u BiH sigurno nisu neprijatelji USA, niti su opasni po američke interese, dugoročno gledano su im potrebni.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/intervju/27358-sacir-filandra-profesor-fakulteta-politickih-nauka-u-sarajevu-bosnjaci-prave-svoj-geto
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/intervju/27358-sacir-filandra-profesor-fakulteta-politickih-nauka-u-sarajevu-bosnjaci-prave-svoj-geto
Neka ste i vi ameri nešto što je dobro podržali a ovi iz CIK-a nemaju pojma šta rade kao nisu završeni izbori pa ljudi ovi ikz preostalih kantona ne bi izabrali delegate do sljedećih izbora ako nema u vlasti HDZ
Pričate gluposti, HDz nema veze sa hrvatskim narodom u zadnjih par godina, to je privatna tvrtka ili firma koja ubire novac!
Šta su hrvati uopšte htjeli,pa amerika im je rekla sve.Htjeli bi oni izgleda otvoriti temu o opstanku Bosne sa nekim novim kalendarima ukljućujući pitanje opstanka drugih balkanskih zemljoradničkih zadruga koji misle da imaju državu.Jok gospodo hrvati.A
God bless America
Za ......., mozda HFJ? :-) Imamo podrsku amera :-). http://www.youtube.com/watch?v=zdTUStsvBkk&feature=player_embedded
meni je smiješno što mi Hrvati kroz povijest šutimo i trpimo i onda kad nam pukne film uvijek srušimo neku državu,ajoj...nadam se da ovu nećemo,ne mogu više mjenjati države,rođen u Jugi,živim u BiH,.......kako sad majke ti će se zvati?Diznilend? Pa uvijek sam htio živjeti u Diznilendu ali ne da mi se selit u Sarajevo ili Tuzlu,bash me zanima kako će naši ovaj naš dio nazvati?
*TREĆI :)
eto nam šanse da formiramo reći gdje hdz-i imaju većinu,pa ambasada SAD-a može izraziti žaljenje,hehe,očigledno ih zaboli k.r.ac za BIH ;))
pa vi nacionalisti svih boja likujete i smijete se evo vec skoro 20 god., vrijeme ja da vam malo i gradjani uvale. neko gore je jos pomenuo novi rat kao drugo poluvrijeme...moze ali samo ako je izmedju gradjana i nacionalista (smrt fasizmu!!!), ako je nacionalisti izmedju nacionalista onda smo jos u prvom poluvremenu.
Jos kad bi Hilary dosla u Sarajevo... I dala podrsku...
Trebam li napomenuti da je Američki državni tajnik James Baker podržavao tadašnjeg predsjednika SIV-a Markovića i podupirano očuvanje Jugoslavije? Podržavali i Libiju... Čini se da je Američka podrška platformašima odličan znak.