Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi kralj, tvorac RS-a, ne znam sta cekaju ovi u Banja Luci sto mu ne podignu spomenik i sto ga ne odlikuju ordenom Obilica za sve sto je uradio za RS.
@ lice lice = mish podrumash, garant!
bježi odatle gavrilo to je obična banda
svim neprijateljima bosne i hercegovine, bosnjaka i harisa silajdzica mogu samo reci da je gospodin haris silajdzic za sve vas kralj u svakom smislu rijeci!
ima li bosna i hercegovina nezavisno tuzilastvoi policiju?? zasto dogadjaj dobrovoljacke nije rasciscen? ko je licno kriv ? da je javni tuzioc rascistio sa ovim slucajem nebi do ovoga doslo i tihiceva izdaja i odlazak za beograd poslije ovilokog udarca na bosnu i hercegovinu? cuo sam da je tihic potpiso raspodjelu drzavne imovine preko sipe, ohr-a, sa dodikom na entitee, dal to neko u bosni i hercegovini zna, tihic je dao pola drzavne imovine genocidasima!!!!! alert!!!
i njegovoga. sta li je novo smislio. nista taj ne radi a da unaprijed nija planirao svaki potez.
Grahovac = bolesni karijerista SBIH = stranka jednog lica i grupe klimoglava Lider = 100% umobolnik