Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mahalska.............. vojnu bolnicu će prodati nekoj turskoj........... izetbegovićka će biti direktorica................ bit će neka privatna klinika, a one neke pomoćne zgrade će ostati kao dom zdravlja za običnu raju iz kvarta...................da li je mahalska........................uh prvo će izabrati vd direktora umjesto ovog sad..........................da li iko ima informaciju više ili je stvarno mahalska
Sto se tice doktorice meni je bila asistentica, zlato od osobe i strucnjak u svom poslu..steta sto je samo marioneta i prelazno rjesenje al posteni svakako ne mogu biti na vlasti..
DOK SEKA NE ZASJEDNE U FOTELJU . . . jebaše nama izetbegovići sve po spisku !!!
Dobar doktor,strucnjak,a prvenstveno covjek sve cestitke...svaka cast na izboru prava stvar za UKCS
Hoce SDA opet poslije krace pauze da pljacka UKCS,njihovu dugogodisnju zlatnu koku,pa su prvo otjerali Aganovica,pa sad i Mesihovica.Sad ce opet doci neki novi Faris,da dovrsi posao
Neće , opljačkan je do gole ksoti, dug od 70.5 miliona KM istražuje kantonalno tužilaštvo, kanton u govnima 200 miliona KM a RAdeljaš u bjakstvu, na drugom ministraskom mjestu. :) Sve šta sad treba je da se opljačka državna bolnica koja u svojih 14 spratova ima dovolja prostora da je SEBIJA hajruje 70 miliona KM. :))
@Prljavi_Hare Ako je do današnjeg dana (više od 20 godina) iko u Bosni i Hercegovini imao dilemu kakvog su profila simpatizeri stranke SDA evo im stoprocentno tačnog odgovora: Samo pratite komentare pod šifrom ,,el-mehdi,, Liku ne ide u pamet što mu 100% pucaju ,,crveno,, dakle niko se ne slaže sa njim, prost je, sirov, grub, grmalj ali ubija od ljubavi prema SDA. Ili je jedan od glavnih likova u stranci ili im je rod ili dupe snabdjeva iz njihove kase.
Sjaši Kurta da uzjaše Murta