Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce bit donesena presuda o mojoj gl@@vi? ako more sama da se branim..samo mi doneste kisobran ne znam ja jel sa plafonima sve uredu morebit fuga osla pa sta cu ako opet kisne gl@@va doneste mi i 3 jeza da im pregledam ledja
Vodje ORGANIZOVANOG kriminala, dileri droge, okorjeli kriminalci - brane se sa SLOBODE! Kakvo pravosudje! BiH postaje raj za kriminalce s ovakvim pravosudjem i policijom! K\'o da gledam policajac koji ih bude nasumice obilazio ce biti neki njihov \'zemo\', ili ce ga jadnika moci podkupiti za manje od 100KM s obzirom da je mala plata nasih policajca dusu dala za podkupljivanje.
nisam znao da se za ovakve optuzbe moze braniti sa slobode. znaci nisu samo ratni zlocinci koji se brane sa slobode, nego i rasturaci droge. svaki dan se nauci nesto novo.
pa kao nasi organi reda i sudstva su sposobni da prate sta ce ovi raditi na slobodi. Pa policiji kola kradu ispred nosa.