Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako i treba , na još jedan način dokazati koliko smo iznad srba koji svoje zločine i dalje negiraju! Ko god je radio zločine treba da se i procesuira , bez obzira na to kojem se bogu moli i kako se zove! To što je više srba optuženo samo govori o temeljima PC-a ;)
uh sto me nasekira ... vase misljenje ste vi davno kamom pokazali ... i to sta vi smatrate pravdom na neizmjernim logorima, silovanjima i genocidu. znamo se ...
kasno Bosnje, prekasno...mi smo vec formirali svoje misljenje o vama!!!
Treba traziti i reviziju sudkih procesa protiv monstruma sa Bistrika,ocistiti mrlje sa balkanske svetinje do kraja.Samo naprijed!!!
A jeli bilo komandne odgovornosti dok je Caco valjao i klao Srbe....Sta kaze mahala ?? Sta bi sa Hrasnicom...hoce li biti obiljezje tamo a da ne pominjem Tarcin...koji se nikad nije desio ??