Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@MILE-Laktaš Jest jest predsjedniće i ja se sa vama slažem a i Igor nema ništa protiv.Bosića ko j .. pita.
@ TEXT Članovi Predsjedništva BiH nisu postigli konsenzus povodom tačke dnevnog reda sjednice \"Boravak Borisa Tadića predsjednika Republike Srbije u Bosni i Hercegovini, 8.9.2009. godine\", i, u skladu s Poslovnikom o radu Predsjedništva BiH, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić će ovu tačku uvrstiti na narednu sjednicu Predsjedništva BiH kao obaveznu. TO NIJE VAŠA STVAR JER TADIĆ NIJE BIO U BOSNI I HERCEGOVINI NEGO U REPUBLICI SRPSKOJ.
@NASLOV:Predsjedništvo BiH je primilo k znanju Informaciju Ministarstva odbrane BiH o realizaciji NATO Trust Fonda za BiH za pomoć prekobrojnom osoblju u toku reforme odbrane u 2004. i 2006./2007. godini i aktivnostima Ministarstva obrane u oblasti tranzicije i zbrinjavanja personala. PRIJEDLOG ZA PREKOBROJNO OSOBLJE.: Svi stariji od 20 godina i minimalno dvije godine radnog staža da se pošalju u prijevremenu povlaštenu penziju sa otpremninom od 50000 maraka.Ukoliko neko ne prihvati ove uvjete dati mu otpremninu od 50000 KM i naći mu posao tj.prekvalifikovati ga za rad u Državnoj službi i organima uprave.Na ovaj naćin bi se izbjeglo nezadovoljstvo prekobrojnog osoblja a radnička klasa bi iz svojih ličnih dohodaka za realizaciju ovakvog projekta izdvajala samo 15 % .I VUK SIT I OVCE NA BROJU.