Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamicu ti oderem,nema ih 5 % zato sto su takvi kao ti to htjeli..Na genocidu ste stvorili tu vasu \"republiku\" koja je vjerujem temporalnog karaktera.. Sumnjam da ce sud ostati dosljedan,i odluke provoditi u skladu sa Zakonom...
\"Jer ce sa tim RS samo potvrditi evropi i svetu da su demokratska zajednica....\" Svijet ti je naopak, Srbine :-)
Ovo je zrelo za referendum o ukudanju Vijeća (neprijatelja srpskog) naroda.
Dodika dozivljavam kao \"Allahovu kaznu\" za sve ono sto Bosnje rade Hrvatima u Federaciji oj Dodiku, rodila te mati, tebe vole Srbi i Hrvati
Pa zar opet, ovi Bosnjaci sve zivo koce! Mislim da je vrijeme da se Bosnjacima oduzme konstitutivnost u RS, ipak ih nema vise od 5%.
Ne bi me ni iznenadilo da dosude u korist bosnjaka. Jer ce sa tim RS samo potvrditi evropi i svetu da su demokratska zajednica koja je dorasla da bude samostalna za razliku od nase federacije koja nece da implementira odluke vrhovnog suda EU niti hoce da procesuira nase zlocince niti hoce da vraca otetu imovinu Srbima. Pa to stvara okrenutu sliku od onog sto se nasi trude da predstave u svetu to jest gen.ocidna tvorevina RS ali problem je da jedno su reci a drugo dela. Dok RS sve radi kontra od onog sto nasi tvrde nasi se ponasaju bas onako kako optuzuju RS.
... pa sta ces prijatelju kada je Ustav tako propisao Bosnjaci bi htjeli kako se njima svidja danas ovako, sutra onako ne moze tako rodjaci... >>>Ne lomite mi bagrenje
Da ne poverujes! Srpski ustavni sud misli i prihvata interese bosnjackog naroda. Pa ovi su stvarno vec drzava i to jos kako izgleda demokratska!
cvrc milojka jos mjesec dana, mozda prestavnici bosnjaka i hrvata u RS budu iz hrvatskih i bosnjackih partija jer je to zvanicna politika snsda na nivou BiH pa sto ne bi bila i na nizem nivou vlasti :)