Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sad kad vam ga uvale, mislim kamp. 10ak hiljada novih peksina iz cijele Azije i Afrike kojih EU jedva ceka da se otarasi. Zasto niko ne trazi da se oni posalju nazad u svoje zemlje u kojima ne rata, i da nemaju sansu za azil. Za sve je ovo kriv Bakir, Alija, SDA i njihova politika
hahahah šta imaš prihvacati ili odbijati ako ga gradi neko drugi
@balaton1 Bakir je bez ideja. Turčin trguje Bosnom a on stoji pored. Moga je reći da se neslaže sa Autoputem RS Beograd. Ali da nebi uvrijedio sugovornike. Šta je ono reko Čović? Dodik je kriv. Zavjera. Ali autoput dolazi da spoji RS sa maticom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi slusajte "zakljucke" iz Brisela. Oni vam tamo zele sve najbolje. Sto im Brisel ne napravi kamp???? Sta mislite?
@u hanume zagondzija da se hoce kod nas zaratit pa da vidimo gdje bi onda ovi migranti
Skrnavljenje ljudskosti je zvati ponizavajuce siromasne i raskucene narode. Jos reci dzaba ih vama jer ce vas kostati. Njemacka ispravlja sta je radila za vrjeme rata. Oni su sposobni jer i pomognu ljude, dadnu im posao i poboljsavaju ekonomiju s tim radnicima. Zaposliti ih na cjepanju drva koja nasi ne mogu stici nacjepati. Neznaju jezik, hajmo vamo beri voce. Pozaposljavati ih tamo gdje nasi nece da rade ili su skupi. Zasto ponizavati ljude zbog porjekla? Nehumano je to i neljudski!
Pa nemeš graditi kamp daleko od infrastrukture. Sve se može ako se hoće. Dati ljudima da rade u USK jer naši se više nevraćaju.
Požurite prije nego što se ljudi posmrzavaju.
Vidim po minusima (8:7) trenutno vode ovi što žele da se smrznu.
2) Pola Bosne je isto otislo poslije rata i danas su kako tako uspjeli i imaju bar 2 put da odu na godisnji odmor i da ga neplacaju na rate a "odmor" u Bosni kosta kao da ides na Karibe. Familjia kozu oguli.
1) ako bude izgledao kao ovi do sad onda je potrebno nekolko metara najlona i to je to. Neakazem da nam trebaju ali ipak treba imat malo ljudkosti pa im omogucit normalne uslove. Ide zima da se ima gdje u toplom bit i oprat. Ovi sto su negativni da ih nece Evropa imaju krivo. Svi ce oni stic do Evrope a negativic ca sjedit kuci i sve gledat negativno.
a pametni ljudi, svaka vam cast, kako ste to bajno i profesionalno rijesili, da ne povjerujes. sarkazam
Možete ih sagraditi deset. Hrvatska vam svakog dana vraća poslanu braću isilovce.
Lipe cvatu sve je isto k'o i lani ......
Evo što se izglasali: https://www.youtube.com/watch?v=gaiJawAUyJ0 Ako se narod ne probudi ovo čeka i Bihać.
Ode USK u pm ili EU.