Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo plaćati propagandni program FTV.
Daj ba osnivajte neke grupe na FB, vrijeme je da se neko suprostavi papcima s federalne. :D
i meni manjka u dzepu svaki mjesec po 7 maraka,pa me niko ne pita
Kako ti ga Viki suknu jarane...
A gdje ti vidiš državu?
Seljaci svaka država ima svoju državnu televiziju. Nije tv samo sport i filmovi.Sjetite se koliko je tv znaćila od 92-95 godine.Najbolje rješenje za finansiranje je stavka iz budžeta države, a ukinuti pretplatu jer se nepravedno naplačuje.
Ajde, kreni, eto me odmah!
ja sam otkazao ADSL jer ne želim plaćati propagandne orgije SDP-a i Bakira. Pun mi je k.... zatupljivanja po Zlajinom nalogu. Fino kablovski internet, programa ko u bajci i mobitel i dosta.... Nek im Zlatko dijeli plate
He.bali tebi Bošnjaci kolektivno mat.er.
Pa jednostavno, kad placas, kazes ne placam pretplatu za TV, vec platis racun za struju-telefon, i to je to. Izmiris obaveze za struju-telefon i zavrsio si sa njima. Nece ti nikad spomenut dug za TV, i njima taj sistem naplate smeta, ali morali su pristati na to s obzirom da su im donjeli takav zakon.
Zemlja u kojoj MORAS placati za uslugu koju ne koristis, nekome dati pare eto, \'nako, jer se mora. Ne gledam nase kanale, mislim, ovog govornog podrucja uopste, i za sta da dajem lovu?!
ma nek vam Merlin dadne para
Kad se sjetim da ni El clasico nisam mogao gledati dodje mi da uzmem sad utoku da vam uletim i do posljednjeg vas pobijem. Na sta vi trosite te pare, Kur.vini sin.ovi
Neka placa Zlaja i njegov Sluga Bikir omersmece
E.b.em vam sestre, majke i sve najdraze sto moram da placam za program koji jedino gledam kad je liga prvaka. Jos uz racun za struju. Da vi radite svoj posao kako treba imali bi i para dabogda crkli, ne glupi vec retardirani program sa retardiranim radnicima. Jos kad se tome doda i propaganda, jedino sa cim se slazem sa Dodikom. Ukinut vas odmah. Kakva radna mjesta, ionako tamo rade stranacke sluge koji lizu tudje cmarove da bi dobili jos malkice para. Mafija od televizije.
Ne placaj, ne budi glup