Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da malo prestanete kritikovati i da malo raspalite po ledjima? Otkazi, zabrana rada i sl. Jedno 100tinjak bi za pocetak bilo sasvim dovoljno. A la Paddy? Jedino ih je to malo obuzdalo jedno vrijeme.
To je ustanova da stiti uhljebe i kriminalace politicke...
ako bi se pozabavili ovim problemom onda bi to morali rijesiti a rijesiti to znacilo bi da se novac vise ne bi mogao prati u BiH. I to ne odgovara dvojici ljudi u Sarajevu i Banja Luci (a mozda i onom u Mostaru)...
Nema ništa od EU. Bićemo sad povezani autoputem do Beograda. I to je to. SDA se nikad nije potrudila da se ide u EU. Ako nemože Turska može BiH. Ali ne... Sad je Srbija...
EU trazi od najokorjelijih kriminalaca - politicara, sudija i tuzilaca da kenu u borbu protiv kriminala i korupcije. Da nije smijesno bilo bi za povracanje.
Moj Pribe da sam ja na tvom mjestu sve bi pohapsio i Svabe postavio drugacije nemoze sa ovom bagrom.
Moj herr Priebe, ti nisi ni preko vrata izašao a oni se došaptavaju ( ko ga 'ebe, izvadite mu ulje iz kočionog sistema i odvadite kerozina iz aviona da ne mere ni do Beča a kamoli do Brisela.
Sad kad krene plakanje: napad na pravosudje, ovo ono... Plate bogovske, nikome racu ne polazes, ko god se drzne da spomene sudiju razapnu ga na stub srama, a kriminalci slobodni, sirotinja robija... Svaka cast!
EU je izvršila REFORMU PRAVOSUĐA prije desetak godina i u taj projekat uložila MILIONE EURA !!! IZVJEŠTAJ samo potvrđuje kako je REFORMA bila "USPJEŠNA" !!!
bjezat iz drzave mile i trazit azile
Nece BIH nikad uci u EU. Kriminal i korupcija su u njenim zilama koje se ne mogu iskorijeniti tek tako nazalost.
Fakundo, JESTE, UZIMA I DIJELI SA RONHILOM
U sta smo se ovo pretvorili....u cudovista bez morala i casti....na celo vlade nam dolazi osoba koja krsi zakon i ne osjeca se krivim...da covjeka jeza spopadne
TO SE ZNALO I BEZ NJEGA, CELAVI MAJMUN UZMA MITO I NIKOM NISTA.
Koje pravosudje zar mi to imamao ja mislio da nemamo....
@ikmkim imamo ako ces obit trafiku ili iscijepat drvo da se ugrijes. Ma zapravo i ovo u vezi trafike je diskutabilno. Ne nemamo :D
Dobro jutro.