Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@iskreno ti rus i iskrenik stvarno nemate veze ni ko je ona ni sa zivotom a ti tvrtko nemas veze koji je njen posao, irena nema nikakve veze s beogradom a provela je tamo mjesec dana zbog sina koji je imao tumor i lezao na vma. dodika nikad nije ni srela ni upoznala u zivotu. lidija je bila predsjednica pa je otisla u stranku, i ti pametujes kako je ona bila prava predsjednica, irena ce vjerovatno predavati na pravu kada se prestane baviti ovim poslom. toliko, dezinformisani ste i tisu..
joj fahre,sjedio u mraku sve ove godine i kurazio sta rade na predizbornoj kampanji....njegove buduce kolege....i tako on sjedio i sjedio i skonto da ih moze kupit......nema sta izucio je zanat on samo d anam jos pokaze koliko zna ccccc
sprovode opsezne edukacije po barama ,obadu i sl gradskim grobljima vise nije na mladjima svjet ostaje vec na mrtvima ccccc zar moze gore od ovoga
To Fahro tako se radi, ma kakav politički marketing. Odeš lagano i kupiš lističe. Pitam se koliko će mrtvih i koliko puta ove godine glasati za SBB.
SADA SAM SIGURAN DA STE PRODALI IZBORE !!!!! BRAVO ČOVA, DODIK, I FAHRO VIDI SE DA STE PRAVI BIZNISMENI!!! SVAKA ČAST
pa otkud dotičnoj pravo da govori jesu li tvrdnje o namještanju podloga za nečiji izborni poraz? valjda bi trebala da se bavi onim što spada u njen opis posla, a to su administrativne stvari, a ne da nagađa evenutalne rezultate pojedinih stranaka i kandidata. sramotno! jel ovo početak stvaranja slobine verzije države i u našoj zemlji?
Ova Irena je ruskinja i po imenu i po izgledu.Zašto ne uređuje izbore u Rusiji nego je došla nama ovdje da soli pamet.
Irena je iz Zenice a dosla nam je iz Beograda ako vas bas zanima, provjereni Dodikov kadar sa velikim plusom hrvatskog imena i bosnjackog prezimena i misli da smo vi budale i da se ne sjecamo njenih izjava po Beogradu inace klasican primjer bosanske karijere, totalno bezvezna osoba koja na racun politicke podobnosti pravi karijeru a veze nema sa profesijom. Lidija Korac je bar znala nesto o pravu ako nista ...
Treba podic spomenik dospoji Klinton u sred Sarajeva..VIsok 6 metara i od nerdjajuceg celika da potraje sto duze. Da joj se zafalimo. Nako.
Samo penzioneri vas neće iznevjeriti :
PRIJE IZBORA TREBAJU BITI USTAVNE REFORME KOJE GENOCIDNI ENTITET BLOKIRA PREKO SPIRICA, ANE TRISIC BABIC, DODIKA, TIHICA ITD! TUZILASTVO, MUP ( POLICIJU), MINISTARSVA EKONOMIJE, PRIVREDE ITD DRZE GENOCIDASI SRBI U SVOJIM KRVAVIM KANDZAMA! PROBUDITE SE BOSNOHERCEGOVCI! SUTRA CE VAM MIJO KRESIC i ANA TRISIC BABIC UPROPASTIT NACIJU I DRZAVU PO NAREDBi BORISA TADICA, DOBRICE COSICA I OSTALIH RUSITELJA I PLJACKASA BIH-E! ***ZNATE LI DA SU PROSLE NEDJELJE SVE STRANKE GLASALE DA POPIS STANOVNISTVA BUDE NAPRAVJEN , SVI SU GLASALI OSIM CLANOVA STRANKE HARISA SILAJDZICA!*** STO PDRAZUMJEVA DA JE I SDP NA CELU SA LAGUMDZIJOM I KOMSICEM ZAGAZIO U GENOCITET KRVAVA G*VNA KOJE JE NASTALO SVI ZNATE NA CEMU! ZNACI DA CE SE GENOCID KOJI JE NAPRAVLJEN NAD BOSNJACIMA I HRVATIMA NAGRADIT; GENOCITET TVOREVINA CE TIME ZAUVIJEK UZET POLA DRZAVE BIH-e I STVORIT STO ODUVIJEK PLANIRA \" VELIJKU SRBIJU KRVOLOCNIKA A VI I DALJE VJERUJTE, SLUSAJTE KRVOLOCNU CECU i KUPUJTE SRPSKE PROIZVODE!
Samo stranka penzionera vodi u progres !
TREBA POSLATI GOSPODJI CLINTON INVITACIJU DA DODJE NA 15-u GENOCIDA BOSNJAKA U SREBRENICI i POTOCARIMA 11-og JULA!!!!! I NAPRAVIT JEDAN CENTAR KULTURE U SRCU SRAJEVA KOJI CE NOSiT NJENO IME I KO I GOSPODINA CLINTONA! RS-A=GENOCITET ENTITET!
Samo stranka penzionera !
Hoce li biti na kladioni koja ce stranka pobijediti,ja mislim da ce Komsic da pobijedi kao clan predsjednistva sretnoooo