Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedine tebi sa ponosom dubok naklon.. Od nase bagre nije se nista bolje ocekivati,jel oni sami sebi nevjeruju a kamoli drugom.. SRETNO I HRABRO KROZ ZIVOT..I PUNO SRECE TI ZELIM..
Treba se donijeti zakon da poslodavac plaća neznatnu taksu za svakog sljepca kojeg zaposli. Zašto? Zato jer se mogu naći poslovi i za slijepce da rade. Samo bez podrške, poslodavac sljepaca bi izgubio edge, ali sa novčanom incijativom države je druga priča.
Klix ne mogu da vjerujem da ste propustili priliku da ovaj clanak objavite u audio ili video formi kako bi ga slijepe i slabovidne osobe mogle procitati. Pored toga sto formalno “obidjete” jednu slijepu osobu jednom godisnje, pravi potez bi bio da vi kao medij ucinite svoj sadrzaj prostupacnim za sve i date poruku i drugima da u svom domenu naprave promjene.
Ko kaze da slijepi ne mogu citati portale? Tehnologija je po tom pitanju veoma napredna, apple-ovi proizvodi su maximalno prilagodjeni za slijepe...
Poslodavci su pretezno gorstaci i krkani...
Biti slijep, i u kolicima je strasno Mozda je biti slijep jos gore. Cijelo drustvo mora pomoci ovim ljudima.
jarane poslodavci su ti koji su slijepi kod ociju...jer vecina njih je stekla pocetni kapital kroz ratno profiterstvo...tako da nemaju nista od ljudskosti u sebi...cast izuzecima kojih je jako malo...
Na zapadu su njima prilagodjeni pkesacki, autobusi, auta, utakmice. Kod nas si osudjen na startu na propast
@Bombonica2305 utakmice?
Naša kultura poštuje samo jaliju, lopove i silu.
Za njihova se prava treba boriti ,a ne za prava LGBT...hajde nova vlada...sad ce to gosp.Premijer srediti...