Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam se naoruzao radi nesposobne policije. Ubicu migranta direkt u glavu ako me krene napasti. I onda cu ja jos odlezati. Policijo yebite se i vi i SUD BiH. Ista ste gowna.
BiH političari, prije svega ovi iz SDA, maknite migrante iz BiH! Nema novih kampova ili raspoređivanja po BiH već ih goni otkuda su došli. Najgora ološ iz Afganistana i Pakistana se vucara po BiH. Ne samo da kradu, napadaju, ubijaju, već preko društvenih mreža BiH prikazuju kao zaostalu državu u kojoj mogu raditi što hoće. Za sve ovo su odgovorni ljudi u SDA i islamskoj zajednici koji na migrante gledaju blagonaklono samo zato jer su muslimani.
A kako je moguce protjerati toliki broj migranata.Da je moguce drzava bi to odmah uradila
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma šta pričaš, migranti su sexy - Ciko Selmotić
@Dezmond selmo uzima pare i uredno biva isplačen.A vi pročitajte,selmo selmo.
Dzaba je SDA uzeli kes za njih valja sad deverat
Migrant prodavao maramice?! Zanci radi, za svu pohvalu!
SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE !
Nema vise Sarajevskih jalijasa.
drotovi ćkapi,svaka ti čast pa si uspio biti sabran i zaštititi i sebe i djecu ja bi se halalio ali jedan bi bio moj
sta je ovo jbt. našeg čovjeka u zatvor zbog metra drva a ovi mafijaši hodaju slobodno
Pa gdje su to oni strasni BH Fanticosi,zajebani...Evo vam zadatak i prvi cu vas postovat...????
@Kifla2020 a gdje su ostali hz, tm, ra da ne spominjem ovej neonaciste iz ercegovine i rs.
kaze meni imas brate deset maraka hahhahaha pa jarane nemam ni ja toliko
Sad su na redu ovi profašistički mediji da serviranju priče o ubicama o silovateljima ,Migrantima da bi što više digli hajku protiv ove djece kome su domove rasturili oni što sjede i muljaju po svijetu
Zahvali Bakiru jer je on direktno stvorio ovakvu situaciju. Nista nije ucinio na sprijecavanju krize zbog love sto stize iz EU. 80 miliona eura je EU dala za pimoc migrantima. Gdje su pare? To je i razlog za sto su migranti u "muslimanskom" dijelu BiH.
Migranti treba da se zabrinu. Naveliko se čapri da će žestoki tastatura-ratnici početi da pišu još oštrije komentare protiv njiha, tipa "ubit, prebit, kosti polomit..."
Zahvalimo Srbiji i Hrvatskoj i našoj nesposobno graničnoj policiji koji su ih sve srucili u BiH
Mi smo takav narod pa kazemo " Ma nije to moja stvar ili ma nece oni na mene ili na moju porodicu". Mi se samo probudimo iz zimskog sna kada nam je neprijatel pod prozorom. Bolje je preventirati na vrijeme nego se suociti sa tragicnim posljedicama. Ako Policija nemoze ond mogu gradjani. Sta cekate vise!
Udario brat na brata
Ma nema nista od kukanja po web portalima. Dajte se udruzite i napravite par patrola za zestokim momcima i nema vise migranata u gradu. Kopirajte Madzare i Hrvate i zavrsena prica. Svaki dan ista prica. Dokle vise, jer od price nema puno Hajra. Samo silno i hrabro i zavrsena prica. Nemozes ti sa hordom barbara razgovarati jer oni razumiju samo zakon jacega. Tako je i nema druge!