Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se Bosna branila u Krajini. I kad je sultan prodo Bosnu za saku dukata Krajsnici su se opirali i borili se do zadnjeg za Bosnu. I u onom ratu a i u ovom srce su dali za Bosnu, a opkoljeni sa svih strana plus domaci babini izdajnici. Krajsnici kapa dole.
inat nas je daleko doveo
Mi krajišnici smo još na nivou tog čobana.
nije iz inata nego iz gluposti i neznanja.idiot ko i onaj princip sto je bio.zaludjena fukara ubi gospodina covjeka u po sarajeva. nece opanak iz blata i danas dan evo.ista prica i ista odbojnost opancara prema kulturi i napretku svake vrste!!
Tipična srpska mitomanija.
To je Gavro kad je bio mali.. Izvjezbo na oficiru a zavrsio na princu.
Pa stvarno imate svoju ćirilicu, a sve je počelo pričom da je ugrožena ne samo ćirilica nego i vascijelo srpstvo, a sad ne možete bez latineice, NAVUKLI SE ŠTA LI ? I to na portalu B. i H.
Baš su karakter i mentalitet, našališ se s njim a on se odma' kubure laća... 'Vaki isti ters bio i Boško Buha, bombaš takozvani ... ! ! !
Takav je Bosanski narod on ne rusi on syvara i cuva tudje svetinje a ne kao cetnici i ustase koji ruse i ubijaju bez straha da ce jedan dan odgovarati pred bogom za zlodjela.
sad glavni u selu jbg, seljacina
Sta ces, dijete brani svoju zemlju.. A ne ko ovi Turci razbjezali se na sve strane !! :O
Nevidim nista za pohvalu, velicate ubistvo...
Isto kao i mlađani Gavrilo. Svaka čast mladom momku
zbilja dirljiva priča o toleranciji i rješavanju konflikta mirnim putem... kao i hrabrim krajiškim ljudima koji nisu sujevjerni i ne boje se proći pored groblja a kamoli skrnaviti ih...
Alo Bošnje, jel vam žao Izeta Nanića, tako je i njega jedan mladi srpski čobanin roknuo na samom kraju rata. Poletio Nanić nebi li među prvima uletio u koju srpsku kuću da štogod upljačka, ali nije mu se dalo.
Isto je toliko otprilike imao godina i onaj mali na suvoj međi kad je roknuo Izeta Nanića.
E onda je ovo terorista kao i Princip, jer zna se kome mosnje dizu spomenike po Sarajevu Francu i slicnim okupatorima.