Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CNN je saradnik IOF
Gdje su silni arapski lideri? Allah vas prokleo, Allah vas prokleo, Allah vas prokleo.
Koji ba allah o cemu ti pises? lik iz isljen kao i sve ostalo o cemu slusamo i citamo.
Pa što Allah ne odradi svoje? Palestinci su najveći vjernici, zašto Allah ne povuče potez kojim će ovo spriječiti i nagraditi vjeru u njega?
💔💔💔
Kazu ima boga on pomaze i kaznit ce zlocince hahahaha
Neviđeni zlocini cifutskih monstruma prema Palestincima, uz svesrdnu podršku zapadnih demonkrata predvođenu amerima, bice ukorijenjeni duboko u historijskim knjigama kao dokaz da u ljudskom mozgu nema granica u cinjenju genocida.
Nijednu ovakvu vijest nismo dobili iz Ukrajine onda skontajte ako je Putin zločinac pa šta su onda ovi cionisti to su onda Mega zločinci
Kakva glupost! Ovo kao ispada da je pojedinačni slučaj, a o tom nema govora, civili su ciljano i sistematski ubijani. CNN nastoji da prikaže kao da eto ima slučajeva u kojima su cionisti ubijali civile.. Ubijeno je 30.000 ljudi. Izrael je fašistička država
Mi braca muslimani stid treba da nas bude sve pogotovo koji mogu riješiti to a cute zbog interesa
Svaki dan dovim i uzdam se prvo u Allaha dz.s. da ce okrenuti ovu situaciju i da ce im olaksati i obrmuti uloge, a onda se uzdam u Hezbolah i Hute da ovoj obijesnoj saki cionistickog jada crijeva pocupaju nazivo od prvog do posljednjeg. Amin
Kad CNN o ovome piše onda braćo morate shvatiti koliko su razmjeri zločina i genooocida u Gazi izvršeni
ako ovi kojinprezive zadrze zdravu pamet bit ce cudo veliko
Sta se desi pa zidovi postase nacisti ? Zalosno
Dosad je Izrael trebo biti napadnu od NATOa.Da se zaustavi ovaj zlocin Genociid .ako ima.. zera dosljednosti.Licemjernog svjeta.
Najbolje cete shvatiti ko je ko, kada vidite koga US schionisthi podrzavaju, a koga ne (na Bliskom istoku, Ukrajini) . S jedne strane Rusija i Bozije dobro, s druge djavolje zlo i cemer! Ruska vojska nije pobyla u 2 godine civila koliko u gazi se za dan djece pobiye. Nema Putin nista s tim. Podsjecam Navalni (Ukr izvor) je ymro u zatvoru od tromba kao osudjenik za drzavni udar, Asange je jos uvijek u zatvoru u zivotinjskim uslovima, bez sudjenja a radi slobode govora.
Osudjivali smo i ucili u skolskim knjigama iste holkauste, ogradjivanja zicom, streljanja, protjerivanja, masovne grobnice, izgladnjivanja itd, itd... A sta je ovo?
Sjecate li se malaga K(e)fira koji je kao dio organizovane propagande u Svijetu trebao posluziti kao razlog ybijanya zena i djece s druge strane? Kefir kojemu dlaka s glave nije falila. Treba zastiti Palestince od holokausta.