Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealno rijesenje ,jer svi koji su izvrsili krivicno djelo a nisu bili uracunljivi,budu pušteni nakon nekog perioda kuci,ili nazad u drustvo( ovdje mislim pretezno na ubice). Sa ovim bi dobili ustanovu koja bi vjerovatno te pacijente drzala duzi vremenski period,ako ne i trajno sklonjene od okoline !!
- dobro... kada ste poceli vjerovati da ste konj...pita psihijatar pacijenta.... - davno... davno... jos dok sam bio zdrijebe...
ovo je jos gluplje od azila za cuke identificiras neku napast u drustvu i onda trazis za njih X miliona umjesto za normalne gradjane, platise poreza bez krivicnih prijava
želim da volontiram
Predlažem naziv ustanove Milorad DOdik, da ne ispadne u Sarajevu nema ni jednog objekta po zaslužnom Srbinu , radi posljedica radikalizacije ! NAime Milorad je je nasudu u BAnjaluci dokazao da ima psihičke probleme radi gospodina Bosića koji ga je povezivao ne daj bože sa kriminalom !
Ко је тај Босић, иде ли на Трампову заклетву?
sve je spremno, sada im treba jos lokacija, projekat, dozvola i pare :)
Tek sad će biti izvlačenja na ''ludost'''
sjetih se pitanja za ogledalce ahahahaahahahahahah
То је извлачење за наивне. Затвор је бољи.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)