Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba ti sto pametnih ljudi s najboljim idejama na svijetu kad jedan kreten koji se nesto pita samo gleda "a dje sam tu ja"
Ovo ili bilo kakvo drugo udruženje mogu mlatiti gloginje *urcem, jer je kompletan društveni i ekonomski sistem pogrešno postavljen.
http://ekapija.ba/bs/Vijest/vijesti/bevanda-pocela-realizacija-novog-pristupa-eu/36344 -BEVANDA ALO BA ,NE TREBA NAM PRERASTANJE DOBRIH ŠANSI U DOBRU PRIČU NEGO U DOBRU REALNOST ...ZAJHEBI PRIČU NE ŽIVIMO U BASNI NEGO U BOSNI......!!!!!!!! HA JA!!!!!!!!!!!!!!!
http://ekapija.ba/bs/Vijest/vijesti/bevanda-pocela-realizacija-novog-pristupa-eu/36344
KAKVA KRIZA? POGLEDAJTE PROSJEK AUTA U SARAJEVU....
Rob kapitalističke propagande je onaj koji ne vidi da je car go.