Najavljuju radikalnije proteste
0
Prevareni radnici "Konjuha" nastavili štrajk
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljacine jedne, j.bo vas magistralni put idi te u živiničku opštinu i sve ih zatvorite unutra i zaprijetite da nece izaci dok ne naprave nesto. u opština živinice je hram korupcije ljudi. mafija je u vladi, nacelnik hoce da propadne konjuh da bi prodao njegovu zemlju za 20 000 000 KM. ŽIVIO ŠARAN!!!!!!!!!!!!!
Budaletine, sta trazite od ulice idite u svoju opstinu koja je i to sve odobravala....
ovo se tice svih gradjana BiH, ili barem federacije. oni sami nece nista uspjeti, potrebno je da se svi zajedno dignu u masovne proteste. zamislite kad bi se pred vladom nasli bijesni radnici konjuha, agrokomrec, krivaje, aide i kad bi opkolili idiote koje kroje sudbinu svih nas. onaj ko misli ma ja sam na sigurnom, sta mene briga za konjuhom, je u velikoj zabludi. danas konjuh, sutra neko drugi.
Danas 22.08-2011 ispred vlade federacije održava se štrajk radnika Geodetskog zavoda. Nadam se da će novinari sa ovog portala naći za shodno da odu na lice mjesta.
Dođite u Sarajevo i rasturite Nikšiću kancelariju i zgradu. On je svog buraza expresno udomio. Sve se može kad se hoće.
evo vam demokratije za koju se bore libijci, ove stoke kapitalisticke, sebicne sve unistise ovakvog diva kao konjuh, onda agrokomrec , krivaju zavidovici,aidu. sve su unistili samo za vlastitu profit. pohlepna stoka, sve ih povjesat
Samo hajvan moze vjerovat obecanjima onog sto rad licnog sicara upropastava kompaniju.Kad ste hajvan protestvujte mirno jedno par decenijica,u medjuvremenu ce sef dobar dio vas potkupiti s 50-100 KM da rasturite strajk (\"Evo ti sad ovoliko,narednih dana ce bit i vise,samo Boga ti ne govori ostalima-nema para ali ja ovo ko tebi\"-ko sto se desavalo u jednom drugom poduzecu).
Pa nije bas da predsjednik sindikata nema sta da jede,ali za ostale radnike je moguce. Elem,njihova borba je ocito uzaludna nazalost.
Ja se bez 100 maraka ne ustajem iz kreveta.
isjekla se vareska i olovska suma... e sad strajk.