Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bih-rss.net/article_muke_bh_gra%C4%9Fevinaca_u_kataru__2818341.htm
hajmo sad dajte svi imena koji su u kataru a zale se nesto:D
Ma znam jaruga kako je kad si potomak turskog qrca. Ostane stosta pa i imena ;)
Strasno. Al hajde, kad blokiraju komentare, dok dirnes u njihove na vlasti, one zvale sto zvale povazdan, a ovamo sve trulo.Presaberite se, insani.
Eh kad je nekad Energoinvest harao po bliskoistočnim zemljama...
krvopije i pijavice, na slamcicu narodu sisu krv ko vampiri, nesposobnjakovici i lazovi, prevaranti koji sa par rijeci na drugog ostaju na vlasti, a gledaj sta rade svojim drzavljanima i svojim stanovnicima, niti su zasticeni ikako niti ikog briga!!! Ali sigurno ce se boriti za Ganicija milionima ako treba, sirotinju ko ebe. Mater svoju ebli nenormalnu.
Posrednik iz jedne, radnici druge, a rade u trecoj zemlji. Raja za lopove i ostale lovce u mutnom
Oni ce da odu na Neretvu da odaju pocast partizanima i da malo nalaju na Srbiju ili u vezi Jurisica, ebo te, ko da je to najgore, ovo je gore od robije sta se radi. Bolje je biti na zapadu u zatvoru nego kod vas na slobodi i ujedno ropstvu, koja nebriga za vlastite drzavljane, to da je zapad, svaki pojedinac, pa i neki kog bi osudili za ne znam sta, imao bi zastitu drzave ako se nasao negdje drugdje. Sramota kako nisko su spali.
Stvarno ne razumijem da neko nekom ima pravo uzeti pasos, a sto je najgore, ko to da svoj pasos nekom, pa to lici na lisavanje slobode, samim tim sto ne mozes otputovati u svakom trenutku, na bijelo roblje, na trgovinu ljudima, na ko zna sta. Najvise dobijalju ti posrednici i ko zna ko tu. Koja je to zloupotreba, korupcija, to je strasno. I kad je muka, dje si Djuka, Ana Trisic-Babic, gdje je vajni Alkalaj i onaj mamlaz Komsic koji spijuniraju Dodika okolo a ne brinu se za svoje drzavljane. Sram ih bilo, dozvoljavaju tako nesto. A ovamo su najpametniji na svijetu. I neki polupismeni i priuceni ambasadori. Bljak.
yebo vas pasos, svakako ne vrijedi ni pola rolne toalet papira. a opet jest tesko bosnju preveslat he he he he
Gdje ce ti dusa Omere, sina zaposlio kod mafijasa i tusi suplju pricu radnicima.. klasicno bijelo roblje. Omere Omere.. Znas li se na telefon javiti
A di nisu RADNICI prevareni ...... sirotinjo i Bogu si teska.... Pogledajte kako na Siguran i Proveren nacin da si Osigurate Dugorocne Prihode Rad od Kuce preko INTERNETA - 100% provereno Toliko smo sigurni u kompaniju za koju radimo da Vam slobodno nudimo opciju: AKO OD FIRME NE DOBIJETE ISPLATU, MI CEMO VAS ISPLATITI! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Ne trazite POSAO - Posao je nasao Vas !!!!! Sretno !!!!
Da mu sin ne radi za tu firmu, mozda bi Omeraga nesto i uradio...mada sumjam i u to...
Hrvati nas kolju i to u nasoj muslimanskoj zemlji! Ovo je cisti dzenosajjdd!! Helpp baazzzniiaaa.....ovo je neizdrzivo !!!!!
ko li laze, ko li laze.. neko laze