Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik , Čović , čelništvo SIPA-e i medijska propaganda - napraviše puzajući puč u FBIH
@Kinsky Prelijepo je jer se hapse SDA lopovi ali ova polemika oko "preuzimanja" kormila u FBiH od strane HDZ-a pokazuje koliko je Dejtonski ustav nelogičan i nepravedan jer jedan glas Hrvata vrijedi kao 5 glasova Bošnjaka a da se o tome ne bi pričalo HDZ ulaše milione u medijsku kampanju o tome kako su Hrvati majorizirani u Bosni. Nismo duduci i vidimo da će se ova naša država uništiti ako uskoro ne promijenimo ustav.
uz podrsku izdajnika bosnjackog naroda, dje ste antifasisti???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako jelka nije uhapsena sve finansije ona potpisuje i odobrava
zašto nisu privedeni i ispitani i ministar zdravlja, direktor Zavoda za javno zdravstvo, šefica Kriznog štaba i ministrica finansija Federacije BiH? Jedino što ih odvaja, i očigledno amnestira u odnosu na Novalića, je to što pripadaju istom narodu kao tužiteljica Tadić. Tužiteljici Tadić sigurno ne pada na pamet da zbog afere vezane za nabavku poljske bolnice od strane Vlade RS pozove na svjedočenje premijera RS i zadrži ga u pritvoru
Na vašu žalost Bošnjaci u ovoj pljački Hrvati nisu sudjelovali
Naravno i Jelka i gospoda iz federalnog zavoda zdravstva svi moraju odgovarat
Šta bi sve izjavljivali da je Novalić Hrvat i da je u HDZ.u
I kazu ugrozeni, jeste q... moj, hebem vam femeliju .. Svi cemo pokrepat, al Bosna i Herc. ostaje !!!
Brisete moj komentar upucen Glas Naroda 22 gdje nikog ne vrjedam nego iznosim.svoje misljenjw koje je vise nego istinito a "svako "moze najgnusnije riječ i goviriti protiv Bakira, Reisa i ostalih pravih Bošnjaka .Aparthejd?
Ako se postavi pitanje da li HDZ "preuzima kormilo", automatski se priznaje da su stranke i njihovi šefovi ti koji upravljaju i državom i ministarstvima i firmama, a ne stručni ljudi koji rade po zakonu i savjesti. Bakiru su puna usta ljubavi prema BiH i poštivanju zakona BiH, dok se ne dira njegova raja. Tačno mi ga bude žao, kako se jadan prosipa.
@Focus mrs bagro
Možda BiH sad krene brže u EU. Ko zna... SDA nije partija koja želi u EU
Treba otici iz ovog ku*ca od drzave. Nacionalizam,kriminal,korupcija,siromaštvo bijeda,ivica egzistencije i rata. Promijenicu ime u Hans kad budem u Frankfurtu, popisat se na BiH drzavljanstvo i citat o vremenakoj prognozi u novinama.
Bice ona saslusana samo dok se ovi saslusaju
Kako preuzima kormilo? Pa stolice su podjeljene između stranaka, te ako neko umre, nekoga ubije ili nešto ukrade pa završi u zatvoru, onda ta stranka bira drugog čovjeka. Ova HDZovka može biti jedno vrijeme kao zamjenica dok SDA ne izabere nasljednika. Jer resursi su raspodjeljeni.
Opet je Covic gladnog Bakira namamio na ovu pljačku i uvukao ga u stupicu a sad ovi sto glasaju za Bakira kojem nebi povjerio da čuva ni dvije ovce neka se dobro okrenu oko sebe i mi svi zajedno
Ima li iko posten u ovoj drzavi,ali nazalost nije samo ovo kod nas i kod susjeda je isto.
Afera "Respiratori" u rukama Tužilaštva BiH: HDZ-ov plan za preuzimanje kontrole nad FBiH
Sa Jelkom Milićević na čelu Vlade FBiH i Marinkom Čavarom kao predsjednikom FBiH, HDZ bi imao potpunu kontrolu nad ovim bh. entitetom. Ujedno bi reduciranjem odgovornosti za spornu nabavku isključivo na kadrove Stranke demokratske akcije (SDA) izvršili pritisak na tu političku opciju u kontekstu izmjena izbornog zakonodavstva, ali i uzvratili udarac za smjenu sebi bliskih članova Centralne izborne komisije (CIK
Umjesto mobilne bolnice mobilni zatvor veceg kapaciteta ;-), cini mi se !