Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salko iz brooklyna hahaha i halil iz queensa hahaha ma pravi crnci :D
gangsteri hahaha
nisu radoncici nego brabonjcici,naucili su da se obogate preko noci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
24 miliona dolara će odaganati duševnu bol da ih je žena trojicu naslagala na hrpu..
Ne obracajte paznju na negativne komentare ovih Balija.Uvjek ste dobro dosli u porodicu BiH navijaca ,kao i svi kojima je BiH uP srcu.Naravno da trebate traziti odstetu za nanesene fizicke povrede.I jos jednom neobracajte paznju na pogane Balije,jer pravi Bosnjak je dobar i dobronamjeran.Vecina nas Bosnjaka se stidi gore navedenih ali nazalost u savakom narodu ima idiota.
Samo 24 miliona ostete-malo je to-trazite 524 mil.-a dobicete-"kitu Marjanovu", nego jeli vam Fahro rod(sanzde ste vi nesto cete "usicariti"!!!)
Malo su 24 miliona, treba traziti vise. Sta reci o americkom osiguranju, policiji. Eto neki dan su ubili dijete od 12 godina u parku jer se igralo sa igrackom pistoljem. Njih trojica su ipak dobro prosli, mogli su biti nedaj boze "hafifa".
razbila ga zenska...salkooooo
da vam nije puno
E sad im braćo jebite majku!
nisu mi jasni bas komentari ali vjerovatno je zdrava balkanska zavist u pitanju, nek su ih tuzili i nadam se da ce dobiti parnicu.
To nisu bosanci, to su sandžaklije.
yebe se za to dinu backoviću, u 35toj čoek pronašo sebe :D
Bogami ce ovi nasi bosanski "hustlers" dobro da kesiraju ovdje. Sad' ce nasa raja pred kazino da provocira. LOL!!!
fukara ostaje fukara
u americi je sve moguce... kod nas dobijes nogu u guzicu, zatvorsku kaznu jer je taj koji te je prebio uprljao cipele i slomio nokat i jos te lupi po dzepu...
Znaci Fuad vise nije Fuad, sad je Fuada??
Dohako im? :D
Ne smije, da ne pukne nokat -_-
Kada ovi iz osiguranja hoće da glume mangupe tolike, sada neka se i plati.
Prije mjesec bila vijest da je momak ni kriv ni dužan bio u zatvoru 4 dana. Nakon tužbe dobio 3.5m $ . Ne mogu ovi naši dobiti 24m,to je napuhana cijena koja ako prođe tužba ide duplo a možda i više dole. Da Bog da dobili po milion bilo bi dobro.