Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO je DOdik i dobio crnu listu od uvijek dobro obaviještenog američkoig predsjendika oko terorizma ! Odmah ga i na evropsku crnu listu ! I zabraniti sva predstavništva Srpske u EU dok pomaže agresiju na Ukrajinu !
NAkon smotre u VIšegradu ! za Donjeck !! Ustaljenom rutom ko nekada za Krim !! A leksandar Vučič htio da im napravi i autoput preko Višegrada , da UBUDUĆE BUDU GLOBALNO ŠTO MOBILNIJI ! I prisutniji, ipak su to nejgovi i Nikolićevi SABROCI IZ RATA !
Tako , tako malo cetnic.ke teroriste po labrnji ...
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
Da nije bilo njih završili bi kao u Bosanskoj Posavini i Srednjoj Bosni, kazni ih smrade preko Klixa
Protejarani su Hrvati iz Bosanske Posavine, Srednje Bosne, vise nas necete pipnuti u HZHB, mi smo vecina na svom teritorinu koliko god da nas ima! Bosnjaci ne mogu nista Srbima i RS pa svoje komplekse lijece nad Hrvatima, a to ste radili i za vrijeme rata u Srednjoj Bosni! Glumite nevinascad i pljujete po Srbima , a niste nista drugaciji nego i oni! Citam komentare kako treba očistiti i pobiti sve Hrvate, toliko o miroljubljivim nevinim Bosnjacima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nece snijeg pasti navikli smi samo da pretresate Maocu i Osve😂
Vala da hoce poceti hapsit' i ove internet ratnike..
Nikad neću skontati čemu ove senzacionalne objave SIPA pretresa ovo SIPA pretresa ono i tako svaki dan. Valjda im je to posao,to bude isto kao da GRAS objavljuje da je pomjerio autobus sa parkinga u garažu. !??
Nikad neću skontati čemu ove senzacionalne objave SIPA pretresa ovo SIPA pretresa ono i tako svaki dan. Valjda im je to posao,to bude isto kao da GRAS objavljuje da je pomjerio autobus sa parkinga u garažu. !??
Na cijoj strani ratuju tamo nema isila