Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta traze i zbog cega vrse istraznje radnje kad je Fikret svima sve halalio.
@Patrick.Wilding jahahahaha top
Klix porrtal 2038. godine: Priveden je portir na saslusanje u vezi afere Srebrna malina".
@trecinacin jeste ali 2038. godine po hidjri.
Hahah jedno vozilo...okolišate samo...sto ne hapsite i ne privodite na razgovor glavne osumnjicene... cekate da stvar obajati
Moralo je Scepa i onog njegovog direktorcica da pretresu jer su i oni u ivoj kasi morali malo da omaste brkove..
Tuzilasto sipa i drugi svaku istragu vode u pogresnome pravcu budala vidi da se pokralo uhapsi zatvori pa istrazuj dokle vise
Mjesec dana je prošlo, a TUŽILAŠTVO još nije stiglo ni do IZVORA !!! Ovako može raditi GODINAMA, jer NE ZNAJU raditi ili NE ŽELE REZULTATE !!! KORUPCIJA pojede i ono malo vjere u BiH !!!
Ponovo mazanje očiju javnosti. Na kraju će istragom utvrditi da nema dovoljno dokaza, a mediji su krivi, jer su pisali o korupciji. Po ko zna koji put u zadnjih 25 godina ponavlja se isti scenariji, samo druga tema.
Došli, popili kafu. Preuzeli koverte i ustanovili da tu nema sta da se traži!
samo zbog respiratora? pa najveci kriminal je tu! objavite ko dobiva i ko je dobio refundaciju troskova?! znam iz licnog iskustva!
Inspektor umisto sprida uša im je sazad
Pretres nakon mjesec dana i na kraju nema dokaza, nema optuzenih. A mi ovce koje blejimo i kao cekamo na neku profesionalnu istragu :(. Nisu oni krivi nego narod koji im ovo dopusta
Smiješni ste, ne brukajte se više
Baš me ćudi,uz ovu adresu treba izvršiti pretres centrale SDA tamo će naći odgovore i odgovorne za sve mahinacije i krađe. Samo pitanje je da li smiju sjeći granu na kojoj sjede!?!??
istrazite PDV koji je srebrna malina platila a ima pravo na povrat tog PDV a u iznosu većem od 1 miliona KM. Jer oprema po COVID19 ne podliježe obavezi PDVa . To joj je dodatna zarada na onih 350 hiljada KM.
Koje pozorište ! Nakon predstave, naklon publici sa porukom "A sad , kao i uvjek možete nas povući za k...c stoko indolentna i pasivna".
Iskreno se nadam da ćete ovo što prije izgurati do kraja !
ocjena 2/10 za sliku, ocekivao sam veci bang od ovog zbavite si profesionalne fotografe