Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su krivi krivi su, nema tu neke filozofije.
@Zvonko Jesu. Svako ko je i jednog civila ubio je kriv i pred Bogom i pred ljudima.
@Zvonko Mozda nijesu direktno svojim rukama ubijali, cak ni za to nijesu imali ni snage ni hrabrosti, no inderektno jesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Strah od ove presude ima za direktnu posljedicu "Špijunsku krizu", kao i Kolindine izjave o 10.000 terorista u BiH... Jbg, nije to mala "hipoteka"
Svi su krivi samo Bosnjaci su bili dobri prema svima
@ACK - ti burazeru da znaš šta od toga ne bi tako nešto izjavio...čuj sudovi rade svoj posao !!?? Al barem si me nasmijao ;)
Jesu ovo oni momci što su srušili Stari Most? Pogledaj sad gdje je Stari Most a gdje su oni :))
Jesu ovo oni što su srušili Stari Most?
Dan Republike
DOŹIVOTNA SVIMA SIGURNO
Ljudi su branili svoju zemlju od Alijinih mudzahedina....... nema tu puno filozofije....
@DJILKOSHI ....Ne rise.....dosadili ste i bogu i narodu sa vasim silovanjem......i vi ste silovali i ubijali i decu i zene gde gd ste jaci bili....vas problem je sto ste krenuli u (unapred izgubljen rat).....pa sad glumite profesionalne zrtve....Eno ti Alija pa njemu kmeci...ja sam ti pogresna adresa....
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.hercegovina.info/img/repository/2014/06/medium/dario-kordic-se-susreo-sa-izaslanstvom-hdz-bih.jpg Ovaj link proslediti Hagu i EU dužnosnicima , tako da konačno progledaju zašto 25 godina posle Deytona država nije makla ni pedalj ( u bolju budučnost ).
Vidite dragi Bošnjaci šta su Europejci kako pišu a kad pare od nas uzimaju od SVADBA tad smo im fini .... pamet u glavu
Ne rušite Mostar nek ste prokletiiiii
...to je biser svijeta srcu najdraži ruše mi musalu ....
Cekamo i taj dugoocekivani datum
U praksi se ništa neče izmjeniti, jer svi Hrvati u BiH isto misle kada je Hrvatsko pitanje na dnevnom redu, svi su građani EU, a jedino kada imaju kakav interes i kada su u Sarajevu ili Tuzli tada su Raja. Najgore je sam sebe lagati, oni su bili i biti će ponos Hrvatskog naroda, mućenici i branitelji, nema Hrvata koji je osudio njihovo djelovanje, a tu je i poenta.
evo ja kao Rvat kažem, šalji gospodu na doživotnu ko ih ebe
a gdje Nam je mladic
@Hercegovac123 Njega ce sutra u vijest. Ne treba sve adute za dobijanje klikova odjednom iskoristiti.
I sad opet kreće kolo mržnje u Bosni, ajde sad tomson će da napravi skupove podrške, srbi će mudro šutiti i onda se sve istresu na bošnje. Ja lakrdije yebo te
Oni imaju zagarantovan aranzman za 29.Novembar. Samo ce im bili "last minute"
heroji borbe protiv isila