Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mogu dogovoriti Tihic i Covic,samo lopovluk,to su ljudi koji ovu zemlju unistavaju,umjesto da se ovom narodu da posao,da pocenmo normalno zivjeti i svima da bude dobro,oni zagovaraju mrznju medju ljudima.
Mislim da su glavni krivci za ne rjesavanje ovog problema upravo SDA,jer oni su ti koji ne zele da prihvate rjesenje koje vec postoji,ali najlakse je opstruirati i krasti lovu dok se ne zna ko pije ko placa.
Kako je krenulo rijesit ce se na stogodisnjicu presude.
Sve skupa kad uzmeš, i još dodaš da je FInci (koji je Židov, a oni se pitaju) lijepo umotao da je sve to u redu... Meni se čini da je podjela gotova stvar.
Sve dok sda ima upetljane prste mi necemo ici naprijed!! a rjesenje odavno postoji samo sto nas oni sputavaju
Naravno da se treba rijesiti, ali ne na nacin kako to hoce tihic i covic, da rasparcaju FBiH na dva entiteta.
Da se i ovog Inzka rijesit vise...ovi nasi bi se dosad dogovorili sto puta,ali nas ovi ,ko fol,evropljani u crno zavise....jednima obecaju jedno,drugima drugo,trecima trece...nema tu dogovora...scenarij perfektan...