Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi Momcila i krvavih ociju . - Cehra te odaje , otac te yebo cetnicki_
bakiru je ono od sarmi i sogan dolmi,ćevapa vrućih
Cini mi se da bi doslo do ponovnog sudjenja Perisicu, prvo se mora suditi Meronu
Svakako, svakako. Ovo bi izgledalo kao prema jednima smo naklonjeni a druge moramo kazniti reda radi. Ne zaboravite da je u vrijeme kada je ARBiH uveden embargo, niko ziv nije mogao naoruzati ARBiH da se odbrani dok je granica na Drini bila ne kontrolisana i pontonski mostovi su bili aktivni svaki dan kao i oni koji su vec sluzili za prevoz artiljerije i municije kao i vojske i dobrovoljaca za brutalni napad na ne naoruzan narod i gradjane BiH civile jer u to vrijeme nismo imali utvrdjenu vojnu komandu i odbrambene jedinice. Svi su znali sve u Srbiji da danas kao nista ne znaju. Vratiti sve pustene generale iz Srbije u Haag da im se izmjeri pritisak i ponovo na presudu. Ovo je cisti dokaz da su sudije zarad interesa njihovih drzava ponistili mnoge presude ili pojedince pustili ne kaznjene. Nema nevinih u Srpskoj Vojsci iz komandnog kadra da se razumijemo
ЏЕКО ДИЈАМАНТ
Priča je dobro osmišljena, jedino nedostaju dijamanti.
i pecat :)
How yes no.
Ha ha ha.Ići će to do glavnog "mozga".Ćosiću i ekipa,držite se!!!
Njemu treba suditi za veleizdaju i odavanje državnih tajni CIA-e za koje je i uhapšen 2002. godine. A ti retardu, da ti je IQ barem malo veči od broja cipela koje nosiš, shvatio bi da Ćosić, kao ni Alija, Franjo, Slobo i ostali nemaju nikakve veze sa rspadom YU. Jedini i pravi razlog je pad privrede 80-ih godina, loš životni standard, a onda u takvim uslovima lako buja nacionalizam i raspiruje se mržnja.. Mnogima u svijetu nije bilo u cilju da postoji Yu, naročito je izgubila svrhu postojanja kao tampon zona nakon pada Berlinskog zida.. Malo prst na čelo stavi, prije nego što lupetaš o Ćosiću, Memorandumima i ostalim glupostima..
Hahaha.Vidi se da si ti neki kosac (brus) i livadić.Ne smijem se što si komičan glupane,već se smijem najnovijem srbo-objašnjenju raspada Yu.Dakle narode:čuuuuj i počuuuuj:Srbi su napali Sloveniju,Hrvatsku i BiH zbog lošeg životnog standarda i pada privrede,pa su odlučili potamaniti Muslimane i dio Hrvata kako bi standard recimo u Srebrenici i Vukovaru značajno skočio.Hahaha.Stvarno si mozak,majmunski, naravno.Što je najgore ti vjeruješ u to.Ti si živi dokaz postojanja "karike koja nedostaje".
Bombastičan naslov je pola članka.. Ima ona stara.. Prvo skoči, pa reci hop..
Srbija najveci agresor u Evropi,to se zna,a tekst nisam procitao do kraja,bas su ga oduzili,ko vlada isplacivanje i povecanje penzija...
Momčilo još če da te opet boli guza u zatvoru...
Pozdrav generalu.
Poželile čete bošnjačke sablje.
Mirne poturcene dzukele, mirne kad kazem!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako svi ovi zlocinci imaju iste oci...valjda od toliko krvi i smrti.
Nemaju oni savjesti !
Jel ti to kresno babu pa si ljut na ganje ?