Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj i to da čujem da Ružica Jukić ima ugled i čast. Meni je babo davno reko da su najveće qqurave il frizerke il medicinske setre .. pa sad et , na vama je da me demantirate
@ElektricneGusle Jel to demant ili tvoj izbor?
@LjubavniKatanac jes probo s haldolom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Guzica Jukić je žešća smradulja govnarske koalicije:duduk - uzp -šćepo i nema nikakve sumnje da se duduk preko smrdljivog suda rješiti Mektića!
U ovoj državi se mora postaviti sve na svoje mjesto. Ta Rizica se umislila a da se pita većina gradjana meni bila ni sekretarica. Sramota šta je sve na državnom hljeba.
SUDIJE SU DAVNO IZGUBILE CAST U OVOJ DRZAVI.ONI NEMAJU CAST ALI IMAJU CIJENU
donijece mekta presudu na tvoju stetu .... ista je to bagra sve ..
Ne bi ni ja svjedocila ako znam da sam dala laznu izjavu.Biti na velikoj funkciji i davati laznu izjavu zbog jedne osobe u istoj funkciji ostavlja duboke tragove.Obadve dame se trebaju pogledati u ogledalo i spoznali istinu.Nista nije vjecno, los glas se brzo siri.
ovo je primjer efikasnog rada pravosuđa, emisija bila prije par mjeseci a već suđenje završeno.....da su bogdo u svemu efikasni kao u ovom cirkusu
Onda bi mile odavno trebao biti na robiji
ebo vam on gospodje
PA DA JE REKAO UCITELJICI BILO BI EFEKTA,JA SAM BOGAMI SVE GOVORILA......MEKTICU JA TEAJLAVJUPLAHO ALI JEBES KUMA
Ne daj se Mekta💪🏼
najehebo si mekani
Ko će platit ovaj cirkus od suđenja?I
kakvo efikasno pravosuđe kad treba presuditi kao klevetu da pravosuđe nije efikasno
Mislim da se Mekticu nema sta reci sem da bi malo vise sa rijeci trebao prelaziti na djela
Rekla , kazala... ko u nekoj jeftinoj sapunici . Tresla se gora rodio se mis. zjev .. zjev..