Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo , vrijedis kao istroseni kondom.
@mr skendi slazem se al TREBA SVAKA zrtva POJEDINACNO sudit pa da vids KAK ce BRZE ubrzat presude!Materijala ima i projeranih pa TUZIT!A Ti se slobosno javljaj i deset puta sve dok ne postane nasa drzava FUNKCIONALNA i bez genocidne tvorevine!SAMO NAPRIJED slozno i energicno! BiH4EVER!
http://www.youtube.com/watch?v=D5NgJRYFu00
Izvinjavam se što se po treći put javljam po ovoj temi: Tužbe će se podnositi još godinama,poslije presuda na medjunarodnom sudu pravde o genocidu u Srebrenici i poslije 100%presude protiv karadžića na vidjelo će izaći fakti koje niti jedan sud neće moći odbaciti.Majke Srebrenice i rodjaci pobijenih mislim da podnose zahtjev za odštetu u strazburu i ta se tužba nemože nikako odbiti pošto su to već dokazane stvari,bitno je samo vrijeme i upornost a genocidnu tvorevinu treba na svaki moguči način,pa i pravdom i finansijski uništavati.
6-tuzit i pojedine politicare koje smatrate krivim koji i dana danas zive kao i one sto su na slobodi ko ona amebska krvolocna baba rogu !BiH4EVER!
@BOSANAC ti si mozda jedan uspavani Bosanac,NE CEKAT vec od ponedjeljka slat tuzbe pROTIV genocidne tvorevine! PREPORUCENO pismo(10 maraka)AL TRAZI da ti se vrati tvoja avlija,kuca,zemlja,pRAVDA,svako koji je bio prtojeran a ima ih miliun TUZIT i trazit odstetu od genocidne tvorevine i fasisticke srbije,jer generali koji su sistematski i planski masivno etnicki cistili po cijeloj Bosni i Hercegovini su bili SRBI i dna danas oni piju kahvu s tadicem i jeremicem! TUZIT i necekat! BiH4EVER!
1-MASIVNO pojedinacno slat tuzbe u medjunarodnom sudu u Strazburu 2-masivno pojedinacno slat tuzbe haskom tribunalu i trazit PRAVDU i 3-masivno pojedinacno tuzit posebno genocidnu tvorevinu i fasisticku srbiju 4-navest svaku cinjenicu i sta ste prezivjeli pa cak samo i verbalnu uvrjedu 5-dat podatke svakog ratnog zlocinca sta je radio BiH4EVER!
Najbolje bi bilo da ovaj slučaj se vuče po bh sudovima još par godina tako da se stalno priča o tome da Bošnjaci nebi \"zaspali\".A onda kad ode na sud u Strazbur,to će biti dobra prilika da medijski podsjetimo evropu šta se ovdje događalo i kakvu je mraku evropa nagradila davši im entitet. A to da se slučaj bez problema može dobiti na sudu nema nimalo sumnje.Stvar je pravno jasna!
@mr skendi \"Pa taj spor Banja luka i manji BH entitet SIGURNO gube iz nekoliko razloga...\" a jel , a ja znam samo jedan zbog kojeg Islamski Pokret gubi spor. U BIH nema serijatskih sudova. Jos ne znam kako su mogli da se pojave pred tim sudom kad ne priznaju Sekularni sistem?
Za dino merlin. Sta lupetas pseto. Muslimani su vijekovima radili i imali a vi ste pljackali Muslimani su vas citava zivota hranili. Muslimani su gradove, fabrike, puteve, mostove izgradili i plus vas pljackase hranili. Znam vas niste nista imali jer ste cekali na pljacku. niste bili u stanju kupiti zlatni nakit za vase djevojke nego ste pljackali u muslimana. Za vas i vase mrcinluke mose se napisati svjetska biblioteka knjiga. Zato govedo idi u sumu tamo ste ponikli. Niste uopste po zemlji da hodade vi trebate da zivite u pjescanim podrucju. SIBE CUKOVE
Pomazemo punom snagom tu smo. treba tjerati rusitelje i nikada im netreba dati mira neka isplate narodu cijele odstete. Ima sudova nije problem. Vidite skim imamo posla nezele da plate smrdljivog posla. Platice i jos mnogo sto sta. Garo podrzavm vas stav, tako je a ti srbo sto bi da se naljutis VOLIO bi te vidjeti takvog pred svojim rukama. Nepopustajte rusiteljima i ubicama
Turciiiii, hajde da se radi, ljencine osunecene! NeJma vise sadake, neJma vise ispijanja kaHve a da drugi rade za vas, sipak! Ako necete da radite, nestacete! Hajde sada guzoperi, hvatajte se lopate i na kopanje.....
@garo @skendi @pipo u podpunosti se slazem sa ovom vasom stavkom tuziti RS (gradjanska tuzba) mislim da postoji mehanizam za pokretanje takve tuzbe van BH, trebali bi osnovati fondaciju da se to pokrene a mislim da mogu naci i volontere (Bosnjake u diaspori) koji bi mogli pomoci.. ako ste za...javite se ovdije pa da razmijenimo mailove
RS Srbima treba biti jasno da ih cijeli svijet mrzi zbog RS. Zbilja je uzasno biti RS Srbin u svijetu. Cuo sam od prijatelja koji zivi u Americi da se RS Srbi predstavljju kao Bosnjaci, zbog straha od otvorene mrznje. Ako se srbi obracunaju sa vlastitin fasizmom, plate odstetu, i ugase cudoviste zvano RS, svijet bi polako prestao da ih vidi uglavnom kao dvonozne zvijeri.
ozbiljno razmislite da se prestanete \'klinciti\' jer cete u protivnom svi progutati jednu veliku obrezanu muslimansku chunu. Jedini razlog sto ste vi c.etnici jos uvijek zivi.. J E D I N I razlog..je to sto vas je fakticki amerika (koju mrzite) i evropa spasili tako sto su nas zaustavili 20 km od banja luke da idemo u dayton da bi vama bolesnim psima dali pola drzave. Zao mi je sto vas nismo potamanili p&$ke jedne zaostale, niste nas uspjeli p.obiti sa svim oruzjem JNA. Sta mislite da cete sada uraditi. Ostat ce samo jedan veliki krater gdje je bila republika sumska.