Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje im je Dodik koji godinama pravi nered u Bosni i bez odlaska u Siriju.Ekstremista,nacionalista,separatista , drzava tapka na mjestu radi ovog supka a za njega nema suda.
alternativa ja se ni najmanje ne sekiram niti bojim ceta,ja spreman,ali znam i 92-95 sta su cete radile po sarajevu i sirom BiH,pa pokusavam da budem realan i da upozorim debile kao sto je ovaj admin klix idiot.vi kukavice samo dodjite ja uvijek spreman nema jaro vise genocida to se nece ponoviti.
vidis dok nisi prolajao,svidjao mi se taj fol sa bananom,al skontah da si obicni beskicmenjak i jos lajes.
interesantan si umobolesnik,predlozicu sutra vizitu da razmatramo tvoj slucaj i da tome fenomenu damo ime,retard je premala rijec ,vidjet cemo sta ce sutra reci,hajd na spavanje sine sutra je novi dan,mozda dodje neko poboljsanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zao mi je sto nemam moc nagovaranja kao ovj bosnic,pa da ngovorim ove nase politicare da naprave normalan sistem u ovoj maloj ali lijepoj bih.
Navodno je Dubravko Campara trazio 20 Godina zatvora. Interesuje me samo koliko bi trazio za Prljica i ostale zlocince koji su planirali i izvrsili ubostvo vise stotina civila i zarobljenika u logorima mucenjima i silovanjima . Trazio bi vjerovatno oslobadjajucu presudu kao tuzilac. Bilal Bosnic ni u cemu nije povrijedio Zakon jer se sve odnosi na 2013 a zakon o ucestvovanju na stranim ratistima vazi od prosle godine . Mislim 20 Godina za ovo je zaista smijesno . Dok se s druge strane oslobadjaju ratni zlocinci , dokazani , u ovom slucaju se nista nije dokazalo . Sto mene Bilal Bosnic ne nagovori da idem u Siriju . I on i peti i deseti . I ja sam poslusao one dersove , navodno inkriminisane i nijednom nisam osjetio ni trunke potrebe da se pridruzim bilo kome u tom bezveznom sukobu . Niti branim Bilala Bosnica vec pravno covjek je nevin ali posto je hajka na muslimane in ne cudi me da za nista covjek dobiije 20 Godina .Kad moze Abu Hamza biti u zatvoru osam Godina a EU kaze 18 mjeseci
a cetnici
_"Zbog toga je, po njegovim riječima, najmanje šest mladih osoba iz BiH poginulo na ratištima u Siriji." Da za svaki ovaj mladi život koji je zaveo, trebao bi odrobijati po 10 godina. Malo bi opet bilo.
Allahu ponizi baliju čamparu i njegove šejtanske sljedbenike. Amin.
@debil nepismeni Nauči se pravopisu idiote nepismeni.
Dajte mu 50 godina zatvora i završite s volom.
STOKO! Treba i tebe osuditi na 100 godina i završiti sa krmkom!!!
I ove dežurne sektaše sa Klixa koji mi na ovo udaraju minuse isto tako treba vratiti bosanskoj tradiciji i suštini Islama. Ne silujte Islam, pas vam ma.ter retardiranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a sta cemo sa onime sto cetnici pricaju na youtube i po drustvenim mrezama,neki od tih cetnika su i pripadnici oruzanih snaga ,nema procesuiranja,jos da dodam ,ovome sa nikom admin klixa debil,j...m sve po spisku
Admine majmune!
admin klix debil,ti si debil,ja govorim realno,zasto sude covjeku,zbog cega ,sto ne sude onom vlahu iz oruzanih snaga BiH,mladi cetnicki narastaj,a od krmetnjaka se ogradjujem i svega sto si izlajao,blizi je tebi krmetnjak,ovo hehabije i ne znam sta znaci.voljno si debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Alija se sad okrece kao kardanska osovina...sta ostade od BiH kad su njeni najbolji sinovi na optuzenickoj klupi
prije ce se u mene junica otelit nego sto oni donesu presudu i onako to je sve fotomontaza