Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga Mekta nije vodio psihologu a obeco😂
Ovaj Dupovac vazda brani brade i vazda ispusi😂
jesuis abduaaziz
raznesi se pred sudom u znak protesta
Jebbemm li mu mrtvu bracu isilove sehide u prkno... protjerati govvvno u siriju pa nek ide u džennet sa svojim suborcima, sta se vratio ovamo?
Kad četnike protjeramo u šumadiju ili na karpate onda možeš i njih slati u siriju, a dok je god četnika u bih biće i ovakvih
@ludacamojaslatka Mislim da treba doći vrijeme da mi kao narod preuzmemo odgovornost za sebe i svoje postupke i da PRESTANEMO GLEDATI šta dugi rade i time opravdavati eventualna nedjela. Nas ne trebaju zanimati ni čettnici ni usstaše ni izrealci ni amerikanci ni francuzi ni arapi... mi trebamo živjeti najbolje što možemo i što znamo i nikom zla ne misliti niti zulum činiti!
Zamijeniće zatvorsku kaznu sa par stotina KM i opet je u pogonu da omladini ispira mozak.