Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosniaken kommen!
Krindž. Sluge okupatora bili i ostali.
Jel možemo kako preskočiti Austriju. Hrvati su bili ljukavi pa su direktno za Berlin. A ovi bi da te predstavljaju za pregovaračkim stolom. Ako to žele onda neka otvore svoje tržište za ljude i robu iz BiH bez viza. To bi bila poruka.
Prestižna ERDOGANOVA vojna akademija iz TURSKE prima kandidate iz SRBIJE.
Bih je najveci prosperitet ostvarila za onih tridesetak godina pod austrijom,tako da bi bilo lose da nas ponovo okupiraju.....
Zašto brišeš istinu i činjenice?!
Novace spijune
Dragi kadeti i kadetkinje, pa kad zavrsite onda cete da branite Austrijance, da idete u ratove od Afganistana, Iraka, Sirije itd.. A klix ce uredno da vas medijski poprati
Kad ce Turska objaviti natječaj da se srbijanci i moldavci mogu javiti kako su im i predci ratovali sa osmanlijama?
Nikada jer tamo se ne uči njemački i engleski!
NATO, jašta
Joj uniformi ko domobranske 😂😂😂
Ma ja ba
Svaki treci gradjanin BiH je uniformisano lice.Svaki treci penzioner je BIO uniformisano lice.Svaki treci gradjanin u Srbiji je uniformisano lice...Puno brte UNIFORMISANIH LICA! Citav Balkan manje vise UNIFORMISAN?!? Dokle vise? Sta MI mislimo da se vrzma po glavama onih koji su trenutno uniformisani? Neki mozda humani dogadjaj? Nesto kao oni bi da potegnu, pomognu? Naravno postoje i casni ljudi, nema govora...ali sto je PUNO PUNO JE! Hocu ucitelje i uciteljice NECU vojnika i policajca!
A sto minus??? Daj neki argument majka mu stara! !
neko ti je dobro slagao ili si samo budala, cuj svaki treci uniformisani...uniformisana ti glava izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bjezite djeco kuda vas noge nose, ovdje napretka nema.