Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna korisna emisija ovih 69 intelektualca. Usput,veoma mi je drago vidjeti da se moje izjave citiraju :D - iz BiH, a čak je postalo i uvrjedljivo ako bilo kome kažete da hoćete da budete građanin, jer morate pripadati jednom od tri velika "tora". Ako niste niti u jednom, onda ste "ostali", a ostali su oni koji su, izgleda, "zaostali", smatra Finci.
Dok matusi shvate da je ovo tronacionalna, dvoentitetska država kao i država njenih građana što je propisano Dejtonskim ustavom treba još pet godina da prođe da skontaju da od unitarne građanske države bez entiteta i kantona nema ništa.
vJa mislim da je ovaj fra Marko Pejic za Covica i HDZ isto i Zeljko Kpmsic
Treba vas preimenovati u "Krug 69"....hrpa bezlicnih indolentnih mumija bez ideja.
Ja ih odavno tako zovem :D
A sto ne spomenuste i SDA/SBB bratiju???? Karine obicne ovi intelektualci! I oni izgleda na platnoj listi Kakira i istomisljenika! Pu Pu Pu na tu "vasu inteligenciju"
@TheAQReturn o opstruisanju si upravu, ali tema ovih kvazi intelektualaca je MANIPULACIJA IDENTITETA u kome SDA/SBB ima svoju ulogu ISTU kao i Covic i Dodik tj. one politike koju predstavljaju! A kad si vec tu :) kako ti boga ti mislis da ova drzava moze da se uredi u najkracim crtama :)
@TheAQReturn Postoji volja, kako ne postoji? sutra da se skinu nacionalisti sa vlasti, da ne bude bitno Bosnjak,Srbin,Hrvat i slicno i u okviru ustava promjeni izborni zakon, sta mislis sta bi se desilo? Lako bi se dogovorile neke NOVE stranke i izvinjavali jedni drugima za ovo za ono, ali bi morali imati i kod kuce i oko kuce minsko polje da im ne dodju "njihovi" da im hebu majku izdajnicku :) ehhh tu onda upadaju stranci i eto pocetka drzave, po meni.