Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek klikne ko se slaže: HOĆU IMPLEMENTACIJU KOVAČEVIĆ PRESUDE ODMAH!
Tražim implementaciju presuda: Kovačević, Zornić, Sejdić-Finci, Pilav, Šlaku i tražim ukidanje OHRovog rasističkog zakona iz Oktobra 2022 gdje glas osobe jedne etničke pripadnosti vrijedi manje ili više od glasa druge osobe druge etničke pripadnosti. Svaki glas mora imat istu vrijednost! Svaka osoba mora biti tretirana jednako!
treba sad svaki mjesec da se po jednom organizuju protesti u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci...... svaki mjesec po jedan dan masovno da izadjemo svi dok se ne ispostuju presude Evropskog suda !!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo jedna drzava,jedan predsjednik,jedan covijek jedan glas....
Jedna država već jesmo. Još samo jedan predsjednik i jedan glas.
Zasto se trojka ne oglasava, ne smije da ne narusi odnose sa covicem
koja suplja,ko vjeruje u implementaciju ovoga taj nije dobar u glavu,ovo je samo mazanje ociju nama muslimanima.Ima jos sto nekih presuda a nijedna nije provedena
Historijski dan za državu BIH👍💪💯❤️🇧🇦
Hoce li Schmidt pokusati nesto od ovoga implementirati? Da li je on zaista zaduzen za nametanje zakona koji pogoduju jedino Hrvatima. Ne razumijem zasto nam EU nije poslala VP koji bi svojim zivotom, dignitetom stajao iza EU principa, covjecnosti, pravde. Ovako ispada, da se EU igra sa BiH. Javno obzanjuju da je ono sto traze Bosanci i Bosnjaci dio njihove Evropske civilizacije i nasljedja, ali im onda preko svog predstavnika namecu aparthejd i ponizenje. Ima li iko objasnjenje?
vidi ove faši naci još sanja austrougarsku sa Orbanom...nadam se da će ti se velikodušno zahvaliti sljedbenici Gavrila Principa
Bravo DF 🇧🇦⚜️⚜️
Bravo Slavene samo jako, imas podrsku svih normalni ljudi, svih Bosanaca i Hercegovaca.
Pa dobro ljudi, jel' moguće da je u zadnja 24h na klixu bila samo jedna vijest o našem dragom, neponovljivom, jedinstvenom smrdalju Đokoviću?! Da li vi mislite, kako će ovaj narod da preživi bez vijesti o našem jedinom?! Sram vas i stid bilo!!
Čovjek lijepo kaže, nema ulaska u EU sa ovakvim izbornim zakonom šta god vam neko obećavao. Sa implementacijom ove presude dolazimo u suglasje sa Evropskom konvencijom i to olakšava pridruživanje EU.
Jedan covjek jedan glas, ja kao Bosnjak cu uvijek glasati za Hrvata ako je sposobni od Bosnjaka ili Srbina ili obratno da ovom napacenom narodu omoguci bolji zivot.
Kakav sistem jedan covjek jedan glas? Moze samo ako se izbaci uvjet da je glasac punoljetan a umjesto toga prije glasanja uvede test inteligencije. Ako ne ostvaris potreban rezultat onda nista od glasanja. Inace oni u opankamama ce uvijek pobjediti akademike.
Bravo Majstore SPASIOĆE
Hqjko klixe napravi javnu anketu, kao ovaj komentar dole ispod !!! I nek građani glasaju pa nek se objavi da vidimo ko radibza narod a ko ublehe valja
Ne može uticati da li će se implementirati ili neće jer svako ko bude pokušao da je relativizira kao prethodne suočit će se sa Kovačevićevom tužbom. Naš Ustav ima jedan član koji državu obavezuje da ovo implementira: Član II, 2. Međunarodni standardi: Prava i slobode predviđeni u EVROPSKOJ KONVENCIJI za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda i u njenim protokolima se direktno primjenjuju u Bosni i Hercegovini. Ovi akti imaju PRIORITET nad SVIM OSTALIM zakonima.
Makar znamo da kod nas ne važi demokratija,do sada!!
KLIX STREAM vam je jedno veliko MU DO
NAJVAŽNIJA PRESUDA A PRENOSE JE KANTONALNA TVSA I KLIX. HEBI GA KAD SU DIREKTORI NA BHT I FTV RAZBIJACI OVE DRŽAVE. OVOM PRESUDOM JE ISPOSRAN ŠMIT I NJEGOVO MJESANJE U IZBORNI ZAKON. BRAVO ZA KLIX👍. 🇧🇦EDI