Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je ministre, laže režimski EUROPOL i režimski nizozemski mediji
Konakovic: Kad je mogao Pablo Escobar sjediti u parlamentu, sto ne mogu i ja biti MVP
Stari Grci su, nakon neuspjelog desetogodišnjeg rata i niza žrtava, u pokušaju da osvoje Troju, sagradili velikog drvenog Trojanskog konja tzv. Trojanca i ostavili ga pred Trojom, povukavši se. Konj je bio pun naoružanih Grka. Stanovnici Troje, unijeli su konja u svoje zidine, misleći da je posvećen bogu Posejdonu. Slavili su povlačenje Grka i kad su se omamili alkoholom, iz konja su izašli Grci i uzeli Troju. Bosna je Troja, Posejdon je EU, a Trojanci su vam već poznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije majka klela hasu sto je kockao,vec sto se vadio!
ma nemojte njega jadnicak nije on, ovaj levat ko dijete u skoli nisam ja allahami hahhaa, mrs keru
lazu ministre, samo "dino i tito" istinu govore...
Titin dres ne smije niko da nosi poslije 4-og maja 1980-e, a pogotovo ne neki kriminalac koji sramoti državu.
svi političari i policija na droga test.!
Ko je ovaj u sredini? Nečitko mi.
A, Haris Behram. Bolje se vidi na istraga.ba.
Čudi me da još nije niko napisao: "Nećemo tako Dino, ....".
pa ljudi dragu i dubajiu je smrtna kazna za posjedovanje narkotika ili bilo sta u vezi s time
puno se toga pakuje od sda, hdz i snsd..ima Dino neprijatelja i ima pritiska ali treba odgovoriti na optuzbe
Ono kad Duduk digne tri prsta tacno vidim trojku. Nikšic mi dođe ko palac mal zdepast, Forto kaziprst a Dinokio iskoci ko srednji prst
Escobar Konaković NiP ( Narkotici i Prevara ) Sad je meni jasno zašto ovaj prepušta i predaje sve u ruke Čovića i Dodika. Govvno je ucjenjeno, prodaće nas sve samo da ne zaglavi u Zenici.
Gdje si institucio nisam te prepoznao. Optuzbama na njega pravda se da je napad na institucije. Smješan si jadan
Ne znam, ali za prošle izbore se vidjelo da NiP ima veoma velika finansijska sredstva za izbornu kampanju, a nedavno osnovani. Ja sam se čudom čudio otkud novci za onoliko plakata i bilborda diljem BiH, a posebno u Kantonu Sarajevo. Sa svake šljive smiješili se prehrabri. Nije lahko osnovati političku stranku, jer potrebna su ogromna finansijska sredstva kao i organizacija za učešće na izborima.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su sami njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali.
Podnesi ostavku...
Ovoliki stranci dolaze, ovoliki pregovori, ovoliki ministri, ovoliki savjetnici svima, i ništa se ne dešava, ko plaća ove posjete stranaca, hotele, avione. Kažu Tito obični bravar, a ovi sve fakultetlije, pa on onoliku državu uredi da sve funkcioniše, ovi svi skupa nisu u stanju ove republičice, o čemu se radi, korupcija ili....?? 30 g ni korak, bravar zemlju izgradio, sve postavio na mjesto.