Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preselili se dabogda tamo odakle se niko nije vratio bando lopovska
Preselite se kod seke kod nje ima mijesta doktori redovno napustaju kliniku 😊
G Cengic je bio jedini koji je tu firmu drzao na nogama i borio se da je odrzi,sad bez njega tesko da mogu ista a vlada je tu iz licnih razloga,samo oni to znaju.
Tako će se najlakše sakriti tragovi ogromnih novaca Energoinvesta. Ugasiće firmu ili prodati i svi srećni.
naravano isto kao kad nesto ukrades i utopis se u masu@alejalipa92
Pljacka je jedini razlog vaseg postojanja. Potrosit cete Milion na komisije .Zatim uzeti obadva objekta i podjeliti federaciju. SDP poklopio - uknjizio zgradu vlade kao pravni naslednik. Narod je naslednik, kao i svih drugih preduzeca iz kojih se finansiraju nase fasisticke vladajuce stranke.Sve vratiti u drzavno vlasnistvo sto-posto. Muzu znoj I krv narodu, bez savjesti, dok su se odgovornosti oslobodili kroz zakonsku regulativu. Narode mi smo njihova igracka. Jedino rjesenje su masovni protesti. Na ulici moramo donijeti zakone po volji naroda, a dosadasnji kriminal sankcionisati.
Najbolja lokacija za vas je goli otok,bando lopovska.
Definitivno Energoinvest,lijepa prilika da izvuku lijep novac od vlade prije privatizacije
da nije bilo g Cengica davno bi energoinvest bio zakljucan
preselit ce te vi u da ne lajem ima djece na klixu
ovi kao termiti kad napadnu drvo. Jel sta vide zanimljivo napadni i osvoji. uništi firmu da bi oni dobili što kažu office. mislim na energoinvest.
Ja bih u oba prostora ... jer mogu parkirati auto ko covjek.
STAKLENA BANKA CISO PRANJE VELIKA VES MASINA ..PERILICA FADILA VESELOG I BEVANDE MINDZUSE
A da pitamo Libiju?
Možeš i Energoinvest u Istanbulu!
Čestitamo cementiranje podjele FBiH. Uskoro slijedi i pretvaranje istih u državne institucije. Herceg BoSne i šerijatskog Bosnistana omiljenog u EU ko i Turska !
mjanjam svoju vladu za vladu zimbambwea ako nece evo im je dzabe
Ovo je pametan potez. Vlada placa (navodno) SDP-u milione za zgradu gdje je sada smjestena.
"Staklenu" banku treba preurediti iz korjena. I dan danas u centru grada zjapi srusena, kao i vecina zgrada na nekadasnjoj liniji razgranicenja.
Ma nek je obnove pa makar politicari u njoj bili, ruglo u sred grada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predlazem gasu komoru i pustit pljin