Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO DALJE ,VELIKA POHVALA KLIXU NA ISCPNIM INFORMACIJAMA I OBJEKTIVNOM OBAVJESTAVANJU .
...ja se samo nadam , da ce sad naš narod "malo više" obratiti pažnju GDJE GRADI STANBENE OBJEKTE A I VJERSKE...kako vidim odnese dzamiju negdje u brdu...a ne znam ni kako se gore uspjela napraviti! 80% naroda u bih gradilo i gdje treba i gdje ne treba... a samo ih 20% mozda ima gradjevinske i urbanisticke dozvole! a isto tako ...urbanisti i opstine i s tim drzava zakazala sve to dopustila i žmirila na jedno oko jer su to sve bili "potencijalni" glasači! zasto su pustili da se izgrade tolika naselja recimo u osijeku, otesu i sl...gdje je bila zabrana gradnje... i tako po cijelom bosni!
Pa zar vi mislite da oni sad sjede i čitaju ove preporuke ? XD
Bosnje pronadjite se u ajetu Teško svakom lašcu, velikom grješniku!"/7/ "On čuje Allahove ajete kad mu se uče, zatim ustraje (u nevjerovanju), oholit će se kao da ih ni čuo nije - njemu patnju neizdržljivu navijesti." /8/ "A kad sazna za neke Naše ajete, on im se ruga. Takve ponižavajuća patnja čeka." /9/ "Pred njima je Džehennem, i ni od kakve koristi im neće biti ono što su stekli, ni oni koje su, pored Allaha, za zaštitnike uzeli, i njih čeka muka golema." /10/ "Ovo je (Kur‘an) Uputa, a one koji ne vjeruju u dokaze Gospodara svoga čeka bolna, najveća kazna."/11/
Jel matereti ? U ovakvoj situaciji ti se okreces na vjere i neke dvosmislene ajete, e moj jaro.. Sto ih nisi spominjo kad je bilo sve ok i kad je bilo toplo i fino ? Onda se kahvenisalo jelde.. Pa nije ni cudo sto je cijela drzava u qrcu.
ja se makar okrecem u ovakvoj situaciji vjeri a vecina bosnja ni u ovakvoj, kao ne treba im Allah, mogu oni sami, jaci su oni od Boga, sta njima ima ko pomagati, njima je ponizenje da se mole Bogu, bolje je jesti govna i piti alkohol za ramazan i siliti se a sravniti sa zemljom nas Bog moze da hoce, a za sad nece jer je previse MIlostiv, a trebao bi, ja ga podrzavam u tome
PRIKAŽI ODGOVORE (1)