Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili drugacije receno: zrtva si ima da cutite.
Nebi bio u kozi kad ovdje opet rokne! Ni drvetu ni kamenu,ni lijevo ni desno! Ode ja odavde, yebi ti to sve
nemas zasto dizat tenzije ljudi su potvrdili samo ono sto mi svi na balkanu vec odavno znamo..a iskreno zna to i cijeli svijet
HRVATSKI GENERALI SU KUKAVICE I ZLOČINCI...........KURVA HRVATSKA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA NEZAVISNU I SUVERENU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU I UZ POMOĆ UZP-a POČINILA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI NA TERITORIJI RBIH........SRANJO TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC KOJI JE BIO NA ČELU UZP-a.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Vučić može sada malo i da likuje, a to ima zahvaliti i zapadnim Hercegovcima koji su uspostavili para državu nalik RS-u, (uz mnogo manje zločina), koji su saradjivali sa Karadžićem i Mladićem i koji nisu imali nikakvih gubitaka u ratu. Žrtve su Hrvati Srednje Bosne, ali čak i danas ih podli hercegovanci pokušavaju navući na tanak led! E moji zapadnohercegovanski hrvatosrbi, pušite ga dobro!
Dizu tenzije jedino negatori zlocina i to zbog svoje zlocinacke guzice niko drugi!
Ma sada bi žrtve trebale da šute i da ne pričaju zbog zločinačke politike Hrvata. Ma mrš, ima da slavimo ovu presudu! Franjo Tuđmane, kukavice i bijedniče jedan, toliko si zla nanio Bošnjacima, da bog da ti zemlja kosti izbacala i ovim tvojim nasljednicima u vidu Čovića, Ljubića, Kolinde.