Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....gluup, lijen, podmitljiv, smotan, beskarakteran, nekulturan, bahat, arogantan a jadan i nikakav, podmukao, ruzan i uz sve to jos moras mislit jel terorista ili nije.... i ko ce takve primit u EU???
Diktatura demokratske hricsanske EU-e!:)suti i trpi jer ti moze bit i gore,srbi jos nisu istrijebili sve Bosnjake,sve na svoje vrijeme a ti Bosnjo zrtvo cekaj na milostinju...nisi bio sposoban ni izac na ulicu i rec svoje razocarenje sto ti nisu ukinuli vize,eto sve to EU-a gleda i zna sta si nesposoban i neoobrazovan,nezainteresovan i uspavan!
Koga vi pravite budalom. Bando lopovska! j...m vam m.j.ku
Otvaranjem granice tj.ulaskom u EUod tog momenta pa do sada iz RS-a napustilo 239 gradzana.Dok je iz Srbije otislo 1243 gradzana.Sto pokazuje veliko interesovanje za odlazak u EU.
zakon o sprečavanju pranja novca je usvojen u 7 mjesecu!
znate da je dobro sto te srane vize neukidaju jer bi polovina BIH se iselila bez obzira na naciju,smrdima su dali zato sto ih vecina nama para da dodje do granice a kamoli da je presijece....ma i koji ce nam ku... ko nas tamo ceka cini mi se niko. a Evrosavezu treba isto zabraniti ulazak u BIH bez viza .
jos malo i Evropa ce traziti o9d BIH da se otkaze od imena za ulazak u Evropu ,J...ti ja takvu Evropu.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
Da nazitigu 11 najjacih zena u Evropskoj uniji. Samo bosanceros i hercigonja to mogu - pa fino gospodo iz EU samo povedite svoje snajke pa da im bosnjo zapamprci ima da uljetimo u EU instantno. Mater li vam.
Nasi politicari su nam za to krivi (citaj korumpirani)! Jedan najvazniji uslov je i borba protiv korupcije!? Nece oni priznati ili se protiv sebe samih boriti da bi mi obicni smrtnici putovali npr.u nasu prijestolnicu Bec!!! Sto se tice tih \"istocnih\" ,pa oni nemaju gaca na g**ici,a kamoli da putuju ,nedaj Boze u Europu.Tamo pripadamo samo mi , mada jos i bez viza!
Raja odose genocidasi u Evropu a mi jos malo necemo moc ni u halu bez vize. BIH4EVER!
hahahahahahahahahaha ma sta je to 11 uvjeta.... zacas ce to mosnjaci rjesiti i heto hin u hevropi.
Uslovi koje EU-a zahtjeva trebaju pod hitno bit jedan po jedan rjeseni!Politicari su IZABRANI i placeni da rade a ne da spavaju i jedan drugom samo podmecu nogu! Gragjani pratite DOBRO sta se i kak radi!Nemoj vise spavat a ako pojedini poloticari blokiraju,manipuliraju,opstruju,kriju,TUZIT ne cekat!Voz kad prodje kasno je! BiH4EVER!
vize bosnjacima nikad nece biti ukinute
Merci France! Danke Deutschland! Thank you Great Britain! Gracias España! Grazie Italia! itd Hvala vam, od srca vam hvala za vize. ZA ovo cemo vam lizati gu zo ve i lizati damu tri godine. Ima da vam se zahvalimo za sve. Dodjite u RS i mozete da nam bezplatno he be te sestre Milicu, Slavicu, Radojku kao znak zahvalnosti.