Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE OVAJ HIBRO....PA NJEGA NE SLUSA NI VLASTITA ZENA U KUCI, A O UZOJ RODBINI DA I NE GOVORIM, A VI MU DALI PROSTOR NA PORTALU DA SERUCKA O POLITICI. SVASTA!
KUD ODE U ZOLOSKI VRT.
ZAHTJEVAM 5000000 EURA, ZNA SE KAKVE IMOVINE.
Da je Bogdom iko na političkoj sceni Bosne i Hercegovine nacionalista, drugu bi pjesmu svi pjevali već odavno...... Ovdje je već duži niz godina problem između ostalog i u tome što nema nacionalizma, nego ima 100% populizma tj. uvezivanja ljudi po osnovu pripadnosti konstitutivnim narodima navedenim u Ustavu BiH, a ne uvezivanja Građana po osnovu činjenice da su Građani Bosne i Hercegovine (takođe Ustavna kategorija) Građanstvo je u svojoj suštini moderna-savremena ekspresija nacionalizma na PLANETI ZEMLJI (osim kod plemenskih grupa ? one se ne računaju jer nema države - u pitanju je pleme). Građanstvo svoje korjene nalazi u Antičkom dobu. To je ogromna zamjerka za sve političke zastupnike koji su tu samo zbog svog rektalnog alpinizma, boli njih briga šta će biti, čak niti ne primjećuju, bitno je da pare legnu na račun i da se novac troši ?.......
Ibro glasamo za tebe !
Ovaj Spahic je sitan lopov.
NEKULTURNA VREMENA.
toliko
Nemam komentara.Sve što je rekao zakasnio je više godina.Mislim kada penzionišu mladiće sa dvadesetak godina radnog staža da bi Spahić trebao dobijati barem tri penzije mjesečno ako ga uspiju nagovoriti da ode u penziju.