Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDEŠ LOPOV ZA PAR GODINA UŽIVANJA, A ONDA MILOSTIVOM NA SUD BEZ IJEDNE MARKE, ZNA LI TO SDA-SBB-DF BANDA???
Hiljade ih sa travničkim diplomama dolazi na dženazu.
Barem ga posthumno osuditi niste htjeli za života.. Svi znaju da je milione ukrao od naroda
1,5 km ostavljao bakšiša
Farisa vi rješite. Pa do kada ćemo čekati više na rješenje? Strašno!
Hoće li Tužilaštvo staviti pod tepih slučaj Farisa Gavrankapetanovića? Tolika gungula, slušam preuzeli ste hiljade papira iz KCUS, a nikad ništa konkretno. Sramota ... Makar nam kažite šta je istina u tom slučaju?
Zašto Tužilaštvo ne isljeđuje kriminal Farisa Gavrankapetanovića i Šanke Mesihovića? Toliki milioni isparili u vazduh (pardon, nečije džepove). Napadate ovdje mrtvog čovjeka, koji je već jednom oslobođen. Sram vas bilo. Lopovi vam po gradu šetaju, diče se vilama i jahtama. S naših leđa, dakako!
Ako je GRAS finansirao Univerzitet u Travniku, može li se odlukom Suda Internacionalni univerzitet Travnik pripojiti GRAS-u?
@Sun Joe bravo
zbog njega gras propo
SDA ibro .
Otisao Ibro,kad je cuo da je tuzilastvo uslo u Gras..
Covjek koji je osobno bio protiv toga da ja dobijem posao u Grasu jer nisam porijeklom iz Sandzaka. Sta vise reci?
@ivanabaltic sto nisi Smiljku "pito".Ona se za sve "pitala"
napravus fakultet...i niko ne pita kako i od kojih para...doduse GRAS je poslovo u minusu...hoce li mu halaliti gradjani BiH
Umro je i fala mu 👍
Najbolji mi je bio kad je bio njegov interviju i novinaraka ga pita Gospodine firma na cijem ste celu je u milonskim gubitcima a imate kucu - vilu od 2 milona. On odogovra nije to moje to je od moje supruge. Novinarka sta vam je supruga po zanimanju. On odgovara DOMACICA hah ahahaha jadnica od usta otkidala i stedila i napravila vilu od 2 miliona POSTO SE MOJI KOMETARI VISE NE VIDE EVO OPET
@Stipuganjemojnganje Pa ima logike.Koliko jedna glava u BIH moze pojesti moze se vila hladno sagraditi.:):)
@Stipuganjemojnganje 😂😂😂😂😂😂
CV doticnog:Krao,krao,krao...umro!
Drzavne sluzbe u zalosti. Mnogi su diplomirali, magistrirali i doktorirali na prestiznom UniZVERitetu u Travniku ciji je bio vlasnik navedeni u tekstu.