Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi je zao: -1
Jedna usta manje
Umace im jedan, nisu mu stigli uknjizit koronu.
Jel od korone????
Mogao se istaci i 92-e i svoje sugradane zamoliti da ne ubijaju Sarajevo,tih godina su svi ugedni Srbi sutili...cim sutis i odobravas...
Sama činjenica da je ostao u Sarajevu svo vrijeme jasno govori. Baš bi krvoloci uvažili njegovu molbu da ne ubijaju ljude u ne ruše grad.
Tvoj komentar nema veze sa istinom. Informiši se malo, ako već ne znaš iz prve ruke, o npr. akademicima Mirku Pejanoviću, Ljubomiru Berberoviću i mnogim drugim, da ne nabrajam više imena.