{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Preminuo fotoreporter Večernjeg lista Zoran Grizelj

22.3.2015. u 16:05
25
5
Preminuo fotoreporter Večernjeg lista Zoran Grizelj
25
Preminuo fotoreporter Večernjeg lista Zoran Grizelj
Zoran Grizelj (Foto: Večernji list)
Izuzetno predan fotoreporterskom poslu, Zoran je svima bio nezaobilazan sudrug, sagovornik, vodič, pratitelj i učitelj. Bez susreta s njime nitko nije prošao Hercegovinom
Tužna vijest zatekla je sinoć brojne kolege i prijatelje, fotoreportere i novinare širom BiH i svijeta. U 55. godini napustio nas je Zoran Grizelj, fotoreporter Večernjeg lista iz Ljubuškog, saradnik agencije Pixsell, 24sata i brojnih medija u regiji.

Izuzetno predan fotoreporterskom poslu, Zoran je svima bio nezaobilazan sudrug, sagovornik, vodič, pratitelj i učitelj. Bez susreta s njime nitko nije prošao Hercegovinom. Novinarstvo nije doživljavao kao posao, već kao način života. Uvijek je bio na raspolaganju. Pomagao je bezrezervno svima – kolegama, putnicima, nepoznatim prolaznicima, međugorskim hodočasnicima...

Iako veteran među fotoreporterima, sa strašću je pratio novitete na fotografskoj sceni. Učio je svakodnevno, uvijek ukorak s novom tehnologijom i trendovima. Velike radne energije, nalazio je motive posvuda ne obazirući se nikada na radno vrijeme.

Bio je velika i široka duša, za prijatelje Švabo, za virtualne prijatelje Foto Zog.

No, neće Zoran samo njima nedostajati. Bez svog vjernog pratitelja i prijatelja ostali su i voljeni mu slapovi Kravice, ptice medarice, ušće Neretve... No, iznad svega, nedostajat će svojoj porodici, kojom se ponosio, kao suprug, otac i djed.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: