Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah mu rahmetile....
pričaj maternji jezik
KIKSER uzmi dnas zelenu tabletu :) bice ti lakse.....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vijesti o smrti zastupnika u parlamentu i ostalih spodoba na vlasti ne treba objavljivati na klixu ili barem ne treba dozvoliti komentare na takve vijesti. prosto to je degutantno. neovisno o tome obitelji preminulog saučešće bez obzira o kome se radi.
Poznajem ga, ugledni član SDA i veoma dobar vjernik. Allah mu učinio prostran kabur i olakšao kaburski azab, te mu podario džennet.
tuzlak kad pohvala dođe iz tvojih usta, možemo samo zamisliti kakav je lik to bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što su navalili ovi politicari!
Kaže se o mrtvom sve najbolje. Ali ovaj je lik zasteko nasih para ne moze se prebrojat. Prvo sebi je namaro par miliona. Te je digo sve lukavacke lopove tipa patare, pa tarika itd... jednostavno odnio je puno vise nego sto je donio a krao je do smrti... ne kazem da je bio najgori ali daleko od toga da je bio dobar.
Nisam nikad čuo za ovog čovjeka niti znam išta o njemu, a da je po nekom zlu sigurno da bi čuo, ovo govorim iz razloga, što čitajući komentare želim da skrenem pažnju ljudima da ako nemaju šta ljudski i pametno reći, bolje da ne pišu ništa, pogotovo oni koji nisu nikad čuli za dostojanstvo, civilizaciju, kućni odgoj, red i kulturu.
jedan manje idemo dalje
...presudila mu teletina, janjetina, baklave ...valjalo svaki dan po najmanje 3 puta :-D
Allah-bog, rahmetile-spokojan. Prevod za Bošnjake. Ne poznavanje i omalovažavanje Bosanskog jezika a koji je primjećen u Bošnjačkoj populacuji proizilazi iz nedovoljnog obrazovanja i ne poštivanju kulture pripadnosti a veličanju kulture koja ih je nasilnim putem kreirala a kojoj ne pripadaju.
ma bošnjo je glup fura se na arape i turke
Koje ste vi hablečine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka mu je rahmet duši i laka zemlja Bošnjačka. Inšalah.
kmeeeeeeeeeeee
ma ko ga jebe...dok je krao s rajom bolio i njega klinac za mene i za nas !!!
Nek mu je rahmet, bio je narodski covjek
Možda nije ljudski, ali ja ne žalim nijednog političara u ovoj zemlji.
Saučešće