Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to onaj rajko janjac
Odlican je bio kao i sve sudije i tuzioci ovdje, svjedok toga je broj presuda za privredni kriminal, pronevjere, korupciju, sve firme opuhane i opljackane a broj presuda slovom i brojem NULA!
Sigurno je lakse hapsiti prodavace lubenica i rezanog duhana nego visokorangirane politicare...
Čovjek je zadnjih 13 godina radio kao sudija i predsjednik Vrhovnog suda FBiH, donošenje presuda iz oblasti privrednog kriminala i korupcije su u nadležnosti Suda BiH (dvije različite institucije sa različitim ovlaštenjima na različitim nivoima, koje nemaju veze jedna s drugom). Prije nego se nađete kompetentni da komentarišete neke stvari, a posebno da takve komentare pišete na ovakvim i sličnim člancima, potrudite se da znate bar osnove o materiji o kojoj pišete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod njega polozio pravosudni, nisam ga poznavao ali i taj prvi dojam je bio upecatljiv, od znalca struke do korektnosti, nek ti je rahmet kolega!
Normalan čovjek se upita šta je ovaj sudija radio od januara 2013. do smrti ???
Kad jaganjci utihnu..
Laka ti zemlja Bosanska. Oni koji te znaju mogu reci samo najbolje.
neka ti ke vjecni rahmet, dobar covjek buo, gradska raja...