Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio jedan od onih sto ne znas ni da postoje... Mislim na ANUBiH...
Kad pametno ljudi napustaju Bosnu, mladi ili iskusniji, studenti ili naucni ljudi, to je uvijek steta, gubitak i praznine koju valja popunjavati. La(h)ka Vam bosanska zemlja, akademice.
@BH_Faraon...Kad. *pametni* ljudi...
Nek mu je rahmet duši ili pokoj zavisno od toga jel vjernik. Al kad ja god čujem ime Dževad sjetim se onog video clipa s youtube "Daj mi Dževada" haha
A na umrlici mu piše: "Umjesto TEVHIDA sredstva će se donirati u humanitarne svrhe SOS Dječijem selu". Neka ti je rahmet duši.
O BOSNJACKIM UMOVIMA TAKO SE MALO PISE A JOS MANJE KAD UMRU.BOSNJACE ,AKADEMIKU, RAHMET TVOJOJ DUSI
@Hrgota Najveći srpski umovi Nikola Tesla Milutin Milanković Mihajlo Pupin,EV JA JEDVA ISKOPAH 3 UMA