Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost slika i prilika našeg realma. Niko ne ide u penziju, mladi čuče na birou, ubi nas bijela kuga starci umiru na radnim mjestima. Kako god neka joj je laka zemlja Bosanska.
Pazi, u pravu si ali ova žena nije bila ni po godinama staža ni po starosnoj dobi za paenziju realno, ali imamu drugu sliku, gdje i nakon penzije zapošljavaju 'stručnjaka' miljenika, koji prima i penziju i dogovorenu platu. E to je tuga.
(Y)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bog najbolje zna,ali ulaskom u izdajničko kolo petokolonača fikreta abdića, bilo je i očekivati da je stigne neka kazna!
Što se tiče dotične Hafeze Mogu reči na žalost da nije imala pameti i ako visoko obrazovana pa je slijedila politiku izdajnika i zločinca
Fikret. Je obmanio narod na izborima i zato je dobio veči broj glasova od rahmet. Alije ali svi dobro znamo da je bio izdajnik i da je njegovom politikom zavadio rođenu braču tako da je izginulo preko 2000 ljudi Pa zar nije Ratni Zločinac
neka joj je teska crna zemlja
jel ono abdićevci biše balijski četnici ili?
Svi ćemo tamo jednog dana.
od 1998. u Zastupnickom domu? :/ bezbeli je inicijator svega dobroga sve ove godine :D
Nije ona parlamentarka. Ona je Abdićevka.
ajmo narode... ne smijete kući bez ulaznice ići, može vas oklagija iz ćoška stići...:)))
oprostite, pogrešnu vijest sam komentarisao...
nadam se molim dragog Boga da je kazni za ono sto je podrzavala tokom rata fašističku ideologiju sa četnicima, i kakva dzenaza ovakvim ne treba klanjat dzenazu !
Da je ostala u struci morebit da bi još bila živa R.I.P.